da, postoji...
program se zove motokit. preko njega možeš pročitati. čak mislim da ide i preko P2k toolsa. ali sam za motokit siguran.
Poštovanje, GoGs
Bok.Imam Motorolu V3 i jedan problem.evo ovako:kolega mi je dao mobitel i kad ga upali trazi ga kod otkljucavanja a kad stisne tipku za gore sigurnosni kod al problem je u tome sto on ne zna ni jedan kod.Dali postoji neki nacin da se provali u mob ili neki program za resetiranje moba!!
P.S.-Hvala unaprijed!!!![]()
da, postoji...
program se zove motokit. preko njega možeš pročitati. čak mislim da ide i preko P2k toolsa. ali sam za motokit siguran.
Poštovanje, GoGs
Takoder ide sa programom Smart Moto 1.18!![]()
Pozz društvo (nije me dugo bilo na forumu)
Ovako imam mali problemcic a pošto si nisam na ti s motorolama molio bih informaciju.
Ubacim u V3 karticu ukucam pin mob se upali i sve ok ali su zakljucane poruke i multimedija te dali postoji neki univerzalni kod da maknem to ili moram preko nekog programcica?
PLS help
Kad ti mob pita kod otkljucavanja ukucaj defaultni kod 1234. Ako ne pali,kad ti pita kod otkljucavanja,stisni tipku sa slike koju sam oznacio,i kad pita sigurnosni kod ukucaj 12345 ili 00000. Ako ni to ne palii,ides s Smart moto 1.18 programom bez problema...
![]()
Hvala decki na pomoci ali tražio po netu ali nigdje da normalno skinem.![]()
skini program zvan P2K Advanced Editor...
|\/|0T0r0La
Snimio sam filmić koliko ide, i onda ga spremio, i sad kad pokrenem video kameru, ugasi se display, i moram gasit mob i palit, i ni u jednom programu ne vidim fileove koji bi trebali biti u videu...Šta da radim?
[ problem lociran, kamera zezala zbog custwakeup i custgoodbye, a videi se spremaju u kjava folder]
Zadnji uredio DOMICH : 07-01-2009 u 17:07
P. L. U. R.
Bookmarks