Pa jesi im rekao i to za bateriju?
Ako ne, trebao bi, pogotovo ako je mob pod garancijom.
Kupio sam ga novog u T-Mobilu, baterija je trajala jedva 2 dana. Onda sam ga flashnuo i mislio da ce to rijesiti problem. No nije, jer trajanje baterije je ostalo isto. Mobitel je cid53 tak da mogu zaboraviti na patcheve za ugasit ona šarena svjetla sa strane. No 100% nije problem u tim svjetlima, možda troše više baterije ali nije u njima problem jer sam cuo od drugih da baterija traje cak 3 dana uz slusanje glazbe na zvučnike(da zvučnici, ne slušalice). Je li netko ima isti ili slicni problem, ili ima bilo kakve preporuke?
P.S. Nedavno sam ga nosio u servis jer je javljao poruku "Umetnite SIM karticu".
Servis je to sve uredno popravio. Problem sa baterijom je bio i prije nego sto sam ga nosio na servis.
P.P.S. I da, koristim mobitel VRLO malo...Znaci 2 puta pogledam na sat i posaljem jednu poruku.
Pa jesi im rekao i to za bateriju?
Ako ne, trebao bi, pogotovo ako je mob pod garancijom.
Nisam im rekao za bateriju...Tada sam tek dobil mobitel pa sam mislio da mi treba nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja da baterija radi, full, kak treba...
Cini mi se da je jedino rjesenje servis, no pricekati cu jos malo, mozda netko zna...
P.S. Gasim mobitel preko noci, da ne trosi bateriju.
Tako i ja imam problema s K770, ista baterija, BST-38. Čak se i takva nalazi u C902 a na njemu traje 3 dana. Možda je stvar u lošem formatiranju baterije?
Taj telefon bi morao izdržati minimalno dva dana s jednim punjenjem i to da ga dosta koristiš, tako da ti je možda najbolje iskoristiti garanciju i zahtjevati da ti rješe taj problem. A razlika između nikako i idealno formatirane barerije je odprilike 10ak%, tako da to nije problem u tvom slučaju. To što opisuješ za nagli pad punjenja je karakteristično za kineske dupljake baterija, ne kažem da je neko zamijenio tvoju, ali može biti i to.
Bookmarks