U WMP-u na Tools > Plugins > WLM Music Plugin (mora biti kvačica pored njega). Možda si ga nehotično isključio
Ovako kada sam na msnu i slusam glazbu nariktao sam si ono da mi u personal message pise kaj slusam,ali onda sam maknuo da mi nepise i opet stavio da pise ali sada kada upalim wmp vise mi se nepojavi koju god pjesmu odaberem,dali netko zna kak da to napravim ponovno??
Hvala Unaprijed!!
U WMP-u na Tools > Plugins > WLM Music Plugin (mora biti kvačica pored njega). Možda si ga nehotično isključio
e balkanac,hvala ti,evo stavio kvacicu i radi,hh a nisam nista dirao samo se je valjda iskljucilo hh,Hvala
dal se to može namjestit i za winamp..mislim da moj frend tak ima..tj kolko sam skužio on korist winamp...a ne wmp al mu na personal msg opet piše pjesma koju sluša..što nije slučaj na mom kompu
Windows Live Messenger Now Playing Plugin (gen_msn):
http://www.myplugins.info/msn-messenger-plugin.php
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja osobno koristim OVAJ messenger plugin za winamp jer se moze stavit i vrijeme koliko pjesma traje a i album. a mozes i dodat neku rijec poput svira: i onda naziv pjesme ali steta sto nemogu vece rijeci se stavit.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
imate to i ako neko koristi onaj Disqovery Live...
###1410989180026
Puno fala xD
![]()
Imam ja pitanje: kako staviti da se promjeni poruka kada stisnem "odsutan", "na ručku" ili nešto drugo? Skužil sam da Vert ima tak nekaj...
I još jedno pitanjce: gdje mogu nabaviti adresu ime@prezime.com?
Fala!
adresu ime@prezime.com možeš dobiti zakupom domene prezime.com pa ideš napraviti e-mail i napišeš user name: ime. Ali moraš i hosing imat.
skinio sam Download (v0.31) for Winamp for Windows Live Messenger. Now with Unicode support. i kada pokrenem winamp izbacimi se kao greška..... i odem na dont send i zatvorimi se winamp
Koristi ti ovo
http://www.xs4all.nl/~whaa/messengeramp/index.html
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
jel moram šta u postavkama naštimati??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks