Pa daj nered skuliraj se odi spavaj. Kaj je na poslu se surfa po netu.
Pink rulez
tko je gledao one najavne spotove na HRTu ?
dakle moje je mišljenje da na prisavlju treba pootpuštat nekoliko tisuća ljudi, jer su nesposobni do jaja.
prvo nakon "inovacije" koju je uvela "NOVA TV" - ono staklo pogled na desk iza voditelja dnevnika HRT uletava nakon par tjedana sa istim štosom.
sada nakon spotova kojima se najavljuju emisije na RTLu, dakle dnevnik, kvizovi i sl. oni rade istu stvar.
najbolje pri tomu je što stave Hloverku u prvi plan izbliza. Pa nismo mi ratni zločinci da moramo gledati čudovišta. Nemojte me krivo shvatiti, nije ona kriva kaj je takva spodoba, ali previše je da se nju stavlja u spotove.
sad kad su vidli da nema viže zajbancije, jer im NOVA TV i RTL uzimaju velik dio kolača od marketiga, oni idu u novi programski identitet - komično.
i onda napadaju ljude da im plačaju pretplatu, jer ako ne plate iči će u zatvor i pljenit će im se imovina - strašno i tragično
Komunizam i dalje živi na prisavlju.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 20-09-2004 u 07:28
dobar grah daleko se čuje
Pa daj nered skuliraj se odi spavaj. Kaj je na poslu se surfa po netu.
Pink rulez
Mostovi okruga Peščenica
da pink rulez.
sad bu vam pink panter bio maskota
kak bi se skuliro ?*?=
imam nočne more od novog programskog identiteta HRTa
Kad se to vrti? Ja nisam niš vidio.
ma hrt je država u državi i treba je vojskom napast...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo baš je upravo gledam...nije loša sapunica,samo je zvuk užasan,uopće ne koriste dolby i 3d(da 3d!) pa onaj koji se podrigne sa 100m udaljenosti cuje se jednako kao i sa 10m.Druga primjedba je na onog nekog lika što kaže da diže kredit na 80 miliona eura,i vozi VW Passata,pa mogli su mu barem stavit da vozi Mercedes
HRT je naša nacionalna TV i mora ju se poštivat kao takvu!! ja NovuTV ni ne gledam...z7a RTL da niti ne pričam, debilitet zapada is coming to us.....viva la Đelo Hađiselimović, viva la Neda Ritz...
.....
a
sad....
odo skočit kroz prozor.....hop...
Pa kad niš drugo niti nemre gledati![]()
ma kao da je mečka bolja od passata! sve je to isto sranje čijih se 99% djelova proizvodi u tunguziji...Izvorno postao IggXy
Nego jel ima repriza tte sapunice? propustio sam ju a htio bih imati snimljenu prvu i svih 3964 epizoda!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možda je to "sponzorski" automobil..
eto i kaskaderi im se bacaju po betonu. Jebote jadan čovjek poginuo je zbog neke trečerazredne serije o tinejđerima.
da, užas!!
mene zanima kako ocjenjujete ovaj njihov potezb sa najavama.
po meni je to kopija RTLa kod nas.
sjetite se onog poltrona i šupka Joška Lokasa sa onim njegovim kvazi šouom.
leterman i đej leno su lagano dobili ospice kad su vidli takav loš plagijat.
a sto je s emisijom "Po ure Torture"? hoce li je prikazivati i u ovoj sezoni?
ja nemogu zivjeti bez te emisije...
sto se HRT-a tice,ja bi ih sve dao na robiju,cisti su plagijatori majku im je*em ! ! !
(ispricavam se za psovanje)
Mess with the best,die like the rest ! ! !
joj kad se sjetim one trikvartačačekurcaupak s onim glupačama iz po ure torture... već me samo ime emisije na povraćanje natjera!!
doktore smiri se nemoj nam još i ti past na utjecaj našeg dragog hrt-a
moraš biti jači i snažniji od te pošasti koja nam truje mozgove![]()
tironi prelazi na rtl.....mislim da će mu tamo biti najbolje
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ma svi oni samo prelaze sa jedne na drugu stranu i onda se vraćaju
već su dosadni boli me briga gdje je tko,bitno je da imaju dobar program...
...samo dajte filmova od '90-tih naviše i ja miran (naravno ovo ne tražim za termin u 2 ujutro) i 'bate otkad je ponedeljak udaran dan kad stalno neke boljefilmiće puštaju ponedeljkom...
nočas sam skoro skočio kroz prozor. Jer naravno počeo je "debil šou" ili kako ga neki na HRTu vole nazivati Večeras s joškom lokasom. Dakle mislio sam da će se kreten preko ljeta odmoriti i razmisliti o svemu što radi,ali kreten je kreten.
pazi kog on pozove???? tončija huljiča a.k.a. HULJA i tamo mu se ulizuje ko severini.
stvarno ne mogu vjerovati što sve pretplatnici (čitaj budale NHF) plačaju.
da mi stave pretplatu od 11,5 lipa vjerujte da nebih počeo plačati te šupke.
dmi a ponedjeljak slovi kao loš dan što se tiče gledljivosti pa valjda zato i
puštaju neke bolje filmove taj dan....
da nerede slažem se u potpunosti,jedina dobra stvar u "vsjl" je bend koji svira uživo...
Bookmarks