Pozdrav ljudi! Otkako sam prešao sa tomata na tele2, cura i ja imamo problem. Naime, radi se o tome da ja, sa svoga mobitela mogu poslati bilo kome poruku i taj kome sam poslao poruku je i dobije. Isto važi i za pozive. Cura, sa svog tele2 broja, kome god pošalje poruku ili nazove -> taj to i primi.
Interesantno, sada se pojavljuje jedan problem - kada ona meni pošalje poruku, ja je svakako i dobijem, no, kada ja njoj pošaljem poruku, njoj poruka ne dolazi, poslao sam od jučer popodne do sada milijun porukica, no nijedna još nije stigla. Isto tako, kada šaljem poruke sa weba, moj tele2 poruke njoj dolaze.
Kako bi isključio mogućnost da je nešto sa mojim mobilnim aparatom u banani, odlučio sam svoju sim karticu staviti u drugi aparat - i ista stvar, poruke joj i dalje ne dolaze, znači nije stvar u mom mobitelu.
Kao još jednu zanimljivu eventualno stvar bi naveo to da sam njenu karticu stavio u svoj mobitel, HTC Desire i tada mi je uvijek izbacivao error u pronalasku mreže, znači nikako se nije mogao "povezati" na tele2 (dok opet, s druge strane, na njenom mobitelu funkcionira).
Svakako sam nazvao službu za korisnike i reklli su mi da će me kontaktirati u najkraćem mogućem roku i rekli su mi da su poslali zahtjevnicu/prigovor (valjda tehničarima a ne agentima koji sjede za telefonima).
Ovo je po meni dosada prvo tako nešto u praksi, nikada čuo za to dosad. Prije nego šta mi oni uopće odgovore (a sve nekako imam osjećaj da ću ja morati opet danas njih popodne zvati) - zanima me šta vi mislite? Šta bi moglo biti greška, di je nastao "kvar"? Njena SIM kartica je stara oko 3-4 godine, možda se tokom ovih godina korištenja negdje "istrošila" i tu nastaje problem. To je to šta meni trenutno kao jedina solucija problema pada napamet - da tele2 zamjeni SIM karticu novijom s time da broj ostane isti?
Eto, zanimaju me sada vaši prijedlozi i mišljenja.

Odgovori uz citat

Bookmarks