Otvori mob, imas 2 flat kabla iz ekrana za maticnu.
Manji kabel (2 pina, cca. 3-5mm širine) ti je osvjetljenje, ištekaj i ponovo spoji u matičnu.
Trebalo bi sada raditi.
naisao sam na svoj stari k750 po kojem sma cackao prije masu, w800 kuciste soft bla bla bla.. ugl na ekranu se sve vidi.. samo sto osvijetljenje ne radi, jel moze to problem do maticne bit? ili je samo ekran otisao? jel imao tko slican slucaj?
evo nadam se da je sad naslov uredu, nisam od zatvaranja oglasnika bio na forumu pa i nisam vise toliko upoznat s pravilima.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Otvori mob, imas 2 flat kabla iz ekrana za maticnu.
Manji kabel (2 pina, cca. 3-5mm širine) ti je osvjetljenje, ištekaj i ponovo spoji u matičnu.
Trebalo bi sada raditi.
koja dva kabla,molim te? ekran i maticnu povezuje samo jedan flat kabel
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Onda oprosti na dezinformaciji, ali tako je bilo na frendovom F500i (xD)...
Provjeri taj flat kabel koji je, a osvjetljenje nemože krepat jer njega osvjetljavaju 3 LEDiode koje nemogu krepat. Sad neznam dal je tako na k750i, 80% sam siguran da je.
Ako ne radi, probaj na tuđem mobu, valjda netko ima k750i, w800i, d750i i slicni koji imaju isti ekran, ak oradi tvoj ekran znas gdje je problem. Ali za svaki slucaj isprobaj i obratno.
probao sam na moju maticnu s drugim ekranom, i svijetlio je ali je na tom drugom ekranu otisao ekran, puko je, a moj ekran na drugu maticno sam isto probo i nije svijetlio.. do ekrana je.. ali evo danas cu ga opet rastavit i provjerit flat kabel.. :S
jel zna tko cijenu ekrana za k750? i slicne?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Pošto bi ti kupio novi ekran, savjetujem ti da sam provjeriš gdje je greška.
Cak mislim da bi se možda dalo iskombinirati ta dva u jedan, ali vrlo teško za prosječnog korisnika.
Pogledaj dali je flat oštećen.
Ovo na ekranu vjerojatno nema veze, no ovo drugo je vjerojatno uzrok tvojih problema.
BTW drugi put stavi sliku na neki normalniji servis ako zelis da i drugi vide sliku (ImageShack je vec dugo u q i cesto ne radi).
da, jer ja na imageshacku nemogu nijednu sliku otvorit. neznam zasto.
sigurno ti je flat otišao ako ti je savinut, probaj imat spojen ekran na maticnu i micat flat malo pa da vidiš, oce li bar na sekundu, proraditi osvjetljenje.
Iako, nemaš što razmišljati - ekran 100%
ok, nisam znao za imageshack. meni je radio bez beda cijel vrijeme.
hvala na odgovorima, sad sam 100% uvjeren da je do ekrana.
Bookmarks