Nazoveš operatera u riješiš problem u sekundi ...![]()
ovako.... ne mogu nać papir di mi je zapisan pass od veze za internet..a treba mi za drugi komp..na ovom je već automatski zapamćena..jel postoji kakav program koji može pročitit password(ovaj koji mi je već automatski zapamćen) di je to spremljeno na kompu?
edit: nezz kak sam uspio 2x postat istu temu u sekundi.. molio bi admine da se riješe jedne
DON'T![]()
Nazoveš operatera u riješiš problem u sekundi ...![]()
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
a dobro "nazovem operatera" to cu napravit ak ne postoji nikakvo cudo koje to vjerovatno iz registrya izvlači... ugl. ak ima ko prijedlog osim nazovi operatera nek javi..hahah
Imam ja jedan programčić negdje, ali ga nažalost AV odmah blokira... Iskreno, nemam pojma jel virus ili nije, ali meni je sačuvao sve passworde koje imam na compu i nisam morao reinstalirati windoze poslije ...
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
ak nađeš kak se zove reci da provjerim...
Obratite paznju da se takvo sto moze zloupotrebit (to prckanje po registry-u i sl...) ukoliko dodete do tudjeg korisnickog imena i lozinke,jer tad to postaje protuzakonito,i odmah zabranjeno na forumu,pa bih molio da ovu raspravu,ukoliko postane "takva" nastavite putem privatnih poruka... Hvala!![]()
ako tražiš svoj password jednostavno s telefona nazoviše besplatni broj t-coma 0800 9000 i kažeš im da si zaboravio password oni pitaju koje i je korisničko ime i ako zoveš s broja na koji je korisničko ime registrirano daju ti novi password
a ako izbjegavaš taj najjednostavniji način za riješiti problem znači da imaš druge namjere s programom koji pokazuje kod (btw iman jednog takvog al ocigledno ti triba za nesto drugo)
nije ništa ilegalno isključivo za mene.. i nisam preko t-coma tak da ništa od tog broja..zanimalo me samo kako da do toga dođem...ne želim da sumnjate u mene xD
ovako imas sto posto stranicu na kojoj ti je trebala ta šifra (da provjeris promet,da nadogradis paket ili laicki receno korisnicke stranice na netu).Pa ako si ju koristio lagano i bezbolno pogledas na svom kompu bez primjene ikakvih programa
u mozili
tools -> options... -> pod security -> odi na saved passwords -> dole nađi opciju Show Passwords i nakon toga sam nađi internetsku adresu gdje si koristio tu sifru
a ako ti to nepomogne nazovi svog operatora i rjesis to odmah
---nadam se da je to za tebe---
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
ma nazvo sam ja već..ak kao što sam reko zanimalo me jel mogu lakšim putem do tog...da nemoram zivkat..bio sam probo ovo s mozillom i prije al nisam spremo tam pass..nikad ne provjeravam promet jer imam flat xD
Bookmarks