jesi probao staviti? ajd neki primjer slike
evo number1 (sa http://forums.se-nse.net/) je "napravio" novi driver za kameru, slika je fakat puuno bolja nego sa obicnim driverom, a i video mi se cini bolji (samo sto je malo tamniji- ali kad se stavi svjetlina na 2- dobar je)
evo i link, na 178 postu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jesi probao staviti? ajd neki primjer slike
iPhone 5s 16 GB
stavio sam, evo i slike- slika slikana u polumraku, sa bljeskom, automatski fokus, samo ne mogu usporedit slike, ali evo i kog zanima, link na temu sa usporedbama
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jel se isplati stavljati? mene vecinom zanimaju slike po danu
iPhone 5s 16 GB
isplati se... ja na svom w61o imam njegove drivere i odlicni su
For the hoven lands...
Ne znam, ja stavljam od kopritis-a od njegovog prvo drajvera 2.5 pa evo sve do ovog najnovijeg 3.7.
Od number1 sam probao 3 drajvera, medju njima i 2.89 i neki special edition 7.56... On vise spaja npr. od kopritis-a drajver i npr. WB settings od k770, nesto od k850 i na kraju dobije "dobar" drajver ali to je sve puno bugova... Ja sam mu nekoliko puta naglasio koji su bugovi ali izgleda da njega nije briga...
Iskreno kopritis pravi bolje drajvere, ali nema vremena da poboljsava i da ispituje...
Iskreno ja sam malo razocaran u slike sa k800, ocekivao sam mnogo bolje.Pre kupovine sam gledao slike sa k800, ali moj k800 ne pravi tako dobre slike.Verovatno ista stvar kao i sa k750, prve verzije k750(dok je kostao 300+ evra) prave odlicne slike, dok k750( koji je placen 200+evra) pravi vidno losije slike(mozete da se smejete ovome, ali ovo je tacno, dosta ljudi je radilo poredjenje njihovog starog k750(cid36) sa novim k750 (cid49), cak su neki kamera senzor iz svog "mrtvog" k750 stavljali u novi k750)
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Hm, a mozes i nama reci koji su to bugovi u No1 driveru, barem oni najgori?
Razmisljam da si ga stavim, pa cisto da procijenim rizik.![]()
Pa evo ovako:
white balance settings, npr. stavim auto ono sve mracno, stavim daylight ono i dalje mracno, tek kad opet stavim daylight ono tek onda ukapira.
A nekad je potrebno da cak iskljucim kameru pa tek onda da ukljucim...
Onda u document modu( koji je extra) trebalo bi da nema AF assist lamp, a u njegovom drajveru ima kad se stavi daylight i jos neki WB settings, pa onda npr. kad iskljucim/ukljucim kameru onda nikad nema AF lamp u document settings...
A tu je i blic, stavim blic i ono u svim modovoima je iste jacine i tad je ISO 400 i vise... Dok u document modu treba da bude oko 100, a nije...
Onda iskljucim kameru i upalim onda je u svim modovima blic kao u document modu...
Drajveri su bas bugoviti, iako daju nekako zivlje boje koje se meni svidjaju
Jos nestona novom softveru za k800/k810 drajver je odlican
iako su camera drajveri od prosle i od ove verzije isti
![]()
Slike su bas ok sa novim softverom![]()
ae jel ima ko kopritisove drivere za w610 ?? ili neke druge pa da usporedim i probam ?
For the hoven lands...
Zadnji uredio georgy : 30-10-2007 u 12:04
georgy, pa pravi bolje cam drivere od number1, ali nema vremena da stalno izbacuje nove verzije![]()
To je problem digitalnog zooma (na K800 je jači) te same kamere na K800 (koja je po noći, bez blica, neupotrebljiva).
Bookmarks