za usb ti nemogu pomoc, a mozes ga sam dekodirat
http://www.mygreatphone.com/forum/mo...-included.html
Imam sljedeci problem, instalirao sam usb driver na comp ali mi nije prepoznao mobitel.Odlucio sam izbrisati driver iz compa ali sad vise nemamopciju instaliranja istog sa cd-a.
Kaj da radim.
Mobitel sam kupio u Tele 2 i nosio ga nekom liku da mi ga dekodira posto imam 098, medjutim nakon 5 dana on nije nistanapravio pa sam uzeo mob natrag.
Lik me uvjerava da se nemoze mob. dekodirati bez nekakvih kodova koje on placa 25 eura, jel to istina?
Ako ga mogu nekako sam dekodirati molio bi nekoga da mi to laicki objasni jer se ne kuzim u te stvari.
Puno hvala na svakoj pomoci.
za usb ti nemogu pomoc, a mozes ga sam dekodirat
http://www.mygreatphone.com/forum/mo...-included.html
Hvala an pomoci, ali nazalost nista od dekodiranja dok ne rijesim usb problem.
Pošto sam vidio prekasno i kao ti je već odgovoreno, temu ću samo preimenovati, ali ubuduće ju samo brišem. Pročitati pravila foruma i kako pravilno naslovljavati teme.
Primio na znanje.
Inace sto se usb-a tice moja greska, ja budala uopce nemam mem karticu![]()
pa kaj nije ku990 u tele 2 otključan?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Mislim da su neki otkljucani a neki ne.
bili jesu, sad više ne. Jer kod njih je najjeftiniji bio u paketu a mob je vrijedan svake kune pa je bila navala, tako da su ipak odlučili zaključavat ih. Vjerojatno![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel mi moze netko reci dal se negdje mogu vidjeti uputstva za dekodiranje na Hrvatskom, da nebi zbog mojeg odlicnog engleskog neso zajebo?
e to teško, doduše mogao bih ja prevest tamo za vikend, ako ti se da cekat?
Ako ti nije tesko moze.
Isao sam napravit sve kako je napisano i nista.
Kad stavim t-mobile karticu pise mi da moram ubaciti sim karticu.
Jel ima ko kakvu ideju kako da ga dekodiram?
Evo nakon neuspjelog otkljucavanja moba kupio sam univerzalnu sim karticu i za sad sve radi kak treba.
Moze malo info o toj karitici?
I ja vec par dana pokusavam otkljucati mob, nazalost neuspjesno...
THX
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ta kartica je tanka ko papir i ima mali cip na sebi.Na svojoj kartici moras pprobusiti rupu da taj cip udje u nju i zajedno ih stavis u mob. i to je to.
Ja sam ju platio 100 kn.
Koga zanima neka pogleda oglas na njuskalu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks