Prvo provjeri sa kojeg je broja došla poruka,ako je troznamenkasti onda je od vipa.
Zatim nazovi službu za korisnike i pitaj što i kako.
Sada mi je dosla poruka od vipa - POMOZI DJEDA MRAZU - DARUJ VIP ME BON A ONDA VIP DARUJE TEBE. Na netu nisam nista pronasao, jel netko zna sta vise o ovome?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Prvo provjeri sa kojeg je broja došla poruka,ako je troznamenkasti onda je od vipa.
Zatim nazovi službu za korisnike i pitaj što i kako.
Da to nije ono nešto kao što je bilo za T-mobile i Tele2, kao danas je rođendan T-Mobile-u (odnosno Tele2), pošalji poruku na 5 brojeva i dobit ćeš na računu 25 kn.
Pazi da nije varka, često te varke kruže po SMS-ovima.
Nema uopce broja nego izgleda da je kao e-mail, POŠILJALAC: vipnet@vipnet.hr
FORD FOCUS RS500
I like it!
to ti je varka, pa vip nikad ne salje s vipnet@vinpet.hr.
Osim toga, email vipnet@vipnet.hr je mogo dobiti svatko.
Ja sam isto dobio taj MMS.
Tipa-nadoplati nekome bon, a VIP će te darovati s 10% vrijednosti tog bona.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
samo 10% ?
Trebali su staviti 50%...
LOL, hahaha...pa i ovako i onako te ne bi darovali...Spam, Scam ili što već ne...briši ga![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
istina je da se dobije 10% od poklon bona. osoba koja mi je uplatila bon dobila je 10% u roku od pola sata nakon uplate, samo ne znam jel to vrijedi za sve ili samo za one koji dobiju tu poruku. već 2 dana pokušavam poklonit bon, al stalno dobivam poruku da je usluga trenutno nedostupna.
Vipnet je i prije slao slične MMS poruke za uslugu Poklon bon sa e-mail adrese vipnet@vipnet.hr tako da nije varka. Radi se o tome ako nekome pokloniš Vipme bon, dobit ćeš 10% vrijednosti unesenog bona - npr. obnoviš nekome Vipme račun sa 100 kn i ti ćeš dobiti 10 kn na svoj račun. Informacije nisu na webu zato jer Vip sa 10% vrijednosti unesenog bona nagrađuje samo one korisnike koji su dobili taj MMS "Pomozi Djedu Mrazu".
nije varka jer sam ja kad mi je to došlo zvao szk jer mi je skido mms 10 minuta pa su mi rekli
da mi je poslano al sam moro stavit one postavke.....
What else you gonna do on a saturday?
Bookmarks