ne znam stvarn sta moze bit ja imam isti tel. ali sve je OK
Pozdrav svima!
Prvo ispričavam se unaprijed ako postoji ovakva ili slična tema, tražila sam ali nisam našla a kako mi je hitno onda sam morala pitati!!
Naime moj LG KE 970 SHine imamemorijsu oduvjek u sebi i super je radila ali u zadnja 2 dana kad idempregledavati slike ili video pokazuje da nepostoji, danas je definitivno nema nigdje... ali kad idem viditi u postavke koliko imam slobodne memorije na memorijskoj uredno mi pokaže, i pokazuje na displayu da je tu unutra kartica. micro SD, ali enmogu do slika ni videa ni zvukova....
Poruke i kontakti iz imenika pokazuje da su na kartici....
Molim vas pomozite mi? Što da učinim???
Hvala unaprijed!
ne znam stvarn sta moze bit ja imam isti tel. ali sve je OK
i meni je radilo uvjek sve savršeno, ali sada kad uđem u slike nepokazuje mi onaj folder od slika sa memorijske a na ekranu mi pokazuje onu prećicu za memorijsku, neču je formatirati jer ću sve izgubitisamo trebam POOMOOĆĆĆĆ od nekog kome se slično nešto desilo
![]()
Zadnji uredio ljubi : 15-05-2010 u 13:04
ajde ljudi POMAGAJTEEEE![]()
možda je riknula kartica. prvo provjeri tako da izvadiš karticu vanka i provjeriš da li je napukla, da li su čisti kontakti. onda je vratiš i moliš boga da je proradila.
imaš neku drugu microSD karticu da probaš?
e,da btw kad kažem karticu, milsim na memorijsku microSD karticu, ne SIM karticu![]()
Bookmarks