ne znam stvarn sta moze bit ja imam isti tel. ali sve je OK
Pozdrav svima!
Prvo ispričavam se unaprijed ako postoji ovakva ili slična tema, tražila sam ali nisam našla a kako mi je hitno onda sam morala pitati!!
Naime moj LG KE 970 SHine imamemorijsu oduvjek u sebi i super je radila ali u zadnja 2 dana kad idempregledavati slike ili video pokazuje da nepostoji, danas je definitivno nema nigdje... ali kad idem viditi u postavke koliko imam slobodne memorije na memorijskoj uredno mi pokaže, i pokazuje na displayu da je tu unutra kartica. micro SD, ali enmogu do slika ni videa ni zvukova....
Poruke i kontakti iz imenika pokazuje da su na kartici....
Molim vas pomozite mi? Što da učinim???
Hvala unaprijed!
ma ta motorola je stvorena da me izluđuje :D i osudi na život bez moba :(...
ne znam stvarn sta moze bit ja imam isti tel. ali sve je OK
i meni je radilo uvjek sve savršeno, ali sada kad uđem u slike nepokazuje mi onaj folder od slika sa memorijske a na ekranu mi pokazuje onu prećicu za memorijsku, neču je formatirati jer ću sve izgubitisamo trebam POOMOOĆĆĆĆ od nekog kome se slično nešto desilo
![]()
Zadnji uredio ljubi : 15-05-2010 u 13:04
ajde ljudi POMAGAJTEEEE![]()
možda je riknula kartica. prvo provjeri tako da izvadiš karticu vanka i provjeriš da li je napukla, da li su čisti kontakti. onda je vratiš i moliš boga da je proradila.
imaš neku drugu microSD karticu da probaš?
e,da btw kad kažem karticu, milsim na memorijsku microSD karticu, ne SIM karticu![]()
Bookmarks