čitam malo po netu i dosta su slični mobovi, čini mi se da lg imaš malo više nekih funkcija, ali samsung ima bolje tipke i meni i standby mu je dugo... zanima me što vi mislite pošto su i cijenovno slični...
čitam malo po netu i dosta su slični mobovi, čini mi se da lg imaš malo više nekih funkcija, ali samsung ima bolje tipke i meni i standby mu je dugo... zanima me što vi mislite pošto su i cijenovno slični...
...manje je više...
Oba su prekrasno dizajnirana,ali mislim da U900 ima malo bolji softver koji je u odnosu na prosle genereacije znatno doradjen.
U900 ima i vrhunsku 5mp kameru koje je po testovima uvijek u samom vrhu.
za KF750 jedino znam da je izradjen od kombinacije celika i stakla i da je po tome jedinstven.
.@Vepar U900 još ima problema s firmware-om ,ne možeš upload-ati java igre ni stavljati teme.
Svi fimrware-i su isti (osim što donose novi jezik) ,a flash-anjem gubiš garanciju.mislio sam si baš uzet u t-mobileu... a bude valjda sa novim firmom to sve šljakalo pa se stavi novi...
Ova dva modela nisu jeftini kad se popravljaju.
Moja preporuka bio bi KF750 jer samsung slider-i su očajno napravljeni.
@Vepar to se zove mytheme creator i sve se svodi na promjenu wallpaper-a i pozadinske slike kad se ulazi u izbornik te povećanje/smanjenje kontrasta.
Za prave teme treba geetool.
ovo sa temama je da se mogu personalizirat ikone, boje, tipke, budem još vidio negdje mob pa da ih usporedim
...manje je više...
Bookmarks