Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wm 6.1 - GROUP SMS

WM 6.1-hp ipaq 614c

Pitanje za vas?
    Ne mogu nikako da sinhronizujem telefon sa tačunarom,pa je to i razlog zbog čega ne mogu ni da CONTACT LISTU prebacim na računar,i sve mi je u telefonu,tj. U SIM KARTICI.
    Instalitao sam programčić SMS GROUP(za slanje grupne poruke),i kad njega pokrenem za slanje te grupne poruke on u kontakt listi vidi samo kontakte koji su sačuvani u telefonu,a ove sa sim kartice ne vidi.

PITANJA SU SLEDEĆA:

1. kad kopiram kontakte sa SIM u telefon,gde ostanu sačuvani.(razlog zbog kojeg to pitam jeste taj,što sada instaliram svašta,i desi se da ponovo moram windows da podižem,i ukoliko je kontakt lista u samom poerativnom sistemu,odoše moji kontakti u ....)

2. ukoliko ih i kopiram u telefon,u kontaktima mi je svako ime poduplano(marko-sim,i ispod njega marko-m).Postoji li način da se u kontaktima vidi samo imenik koji je na telefonu ili sim-u(kod običnih telefona je to postojalo,ali ovde ne mogu da nađem tu opciju).

Ukoliko imate još neki program da ima istu funkciju a da je bolji od ovog(GroupSMS_v1.4.5.CAB,javite...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Ako kopiras kontakte s sim kartice na mob ostaju na simu i u memoriji uredaja. Ako napravis hard reset, kontakti iz uredaja biti ce izbrisani. Zato koristi neki od programa za backup (meni je najboli pim backup).

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=341493

3. Defaultni program za slanje sms-a ima mogucnost slanja grupnih smsova.
    Dakle udjes u program messaging, odaberes novu poruku i polje To: onda ides u meni, add recipient i dodas primatelja koliko zelis.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jasno mi jr to što pričaš za slanje poruka,ali ono sa add recipent,moraš da ponavjaš sveki put-znači izabereš kontakt,pa ponovo tap na add...,izabereš kontakt,pa ponovo tap na add ....
    a pomoću ovog gore programa dobiješ ceo imenik i ispred svakok kontakta imaš čekboxove,i onda čekiraš kome šalješ istu poruku i send.
    Znači nema ono da nakon svakog ubacivanja moraš da klikćeš na ADD RECIP...

ipak hvala što si se odazvao.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to postoji i u normalnom programu za slanje sms-a. New->pa onda klikneš na To pa Menu->Add recipients i onda se pojavi baš kako si rekao da želiš imenik poredan po abecedi u kojem i lijevo od svakog imena je checkbox
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problem MSN Group
    By Lorry-Brzi in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-10-2007, 14:32
  2. Gmail, contact group
    By DadusPraskus in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 27-06-2006, 13:31
  3. Group Memberships
    By Jamal in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi