mi možete reći koja je bolja od te 2.... meni najviše je potreban wlan i da mobitel je kvalitetniji, da mi se brzo ne pokvari..... ostale funkcije mi nisu baš bitne.....
mi možete reći koja je bolja od te 2.... meni najviše je potreban wlan i da mobitel je kvalitetniji, da mi se brzo ne pokvari..... ostale funkcije mi nisu baš bitne.....
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
n81 je novija, brža je u radu, veći ekran ima iako puno manje rezolucije ali to na mobitelu ionako nije ništa strašno, većinom se razlike primjete kod gledanja videa ili tako nešta. Moje osobno iskustvo sa n80 i wlanom je strahota, izbjeći u svakom slučaju
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ako bas zelis nokiu sa w-lanom imas na izbor-e65,n80,n81,n82,e51(kojeg ja koristim),e60,e61,e61i,e66,e71,n95.......itd itd.e sad ovisi kakav si korisnik.svi su smartphone,imaju symbian,ja koristim e51 i skroz sam zadovoljan,prije toga koristio e65)nije los ali je sporiji od e51).ja bih ti ga toplo preporucio,izdrzljiv mob a moze se vec za 1000kunica novi kupit
a n80-obilaziti jer je to vec stari mob i baterija mu je katastrofa,n81 isto nije los izbor,ovisi koliko love zelis izdvojiti za mob
N81 ima brzi procesor, vise rama, ima veci ekran, ima dosta jacu bateriju i ne koristi Nokijin Pop-Port nego ima MicroUSB port i 3,5mm utor za slusalice.
Na strani N80 je jedino veca rezolucija ekrana i kamere.
Mislim da ces bit zadovoljniji sa N81, pogotovo jer si reko da trebas WLAN a N81 je brza, ima veci ekran i jacu bateriju![]()
Bookmarks