Skini si neki uninstaller koji dobro radi. Pricekaj program da se sam instalira,i onda ga smaži. Uninstaller ce ti pocistit sve ostatke programa,sve njegove naredbe i zapise u registry-u,pa ces tako rijesit problem...![]()
Jeli netko zna zbog čega mi se svako par dana samoinstalira Norton Security Scan ( Symantec Corporation ), znači ja na niti jedan način ne pokrečem tu instalaciju, čak mi ovaj program zna sam od sebe počet skeniranje kompjutera, ja iman AVG antivirus i tako da neželin ovaj ostavljat ali svaki put kad ga izbrišen on se opet vratim, jeli zna netko kako da riješim ovaj problem?
Skini si neki uninstaller koji dobro radi. Pricekaj program da se sam instalira,i onda ga smaži. Uninstaller ce ti pocistit sve ostatke programa,sve njegove naredbe i zapise u registry-u,pa ces tako rijesit problem...![]()
Jeli možeš preporučit neki dobar uninstaller pa ću ga ja downlodat sa interneta jer san do sad sve brisao preko onog običnog od windowsa.
Nisi ni gledao na PM. Poslao sam ti jos jucer nakon sto sam ti odgovorio na post...![]()
Bookmarks