nista na lg-jev sajt skini novi firmware. obrisi stari i instaliraj novi
Slucajno sam pokrenuo snimanje novoga firmwarea za CD snimac, i zelio sam ga prekinuti. Sve je bilo OK, kad skuzim da snimac ne radi. Neda se otvoriti, ne vrti CD - nista.
Sta da napravim?
Servis je posljednje rjesenje.
Przilica je LG HL-DT-ST CD-RW GCE-8480B
Zadnji uredio Dark : 17-10-2004 u 15:33
nista na lg-jev sajt skini novi firmware. obrisi stari i instaliraj novi
jel ga krenulo snimat?
Imam ja taj novi koji je krivac, ali kada pokrenem ponovo, pise
"CD-ROM drive model doesnt match!!"
Znam da je firmware obrisan i da je mozda zapoceto snimanje novog, ali nisam siguran.
kak se uopće briše firmware?
Kada se stavlja novi, prvo se obrise stari. I ja sam tada prekinuo snimanje novoga. Preporucam ti da to ne radis![]()
zašto,o zašto si to prekidao??? brijem da te upozore jedno 3 puta kada upgrejdaš firmware da to nikako ne radiš!!!! ti si neki buntovnik bez razloga?![]()
Nije me upozorilo ni jednom. Kada se pokrene program odmah počne brisati, a kada sam primjetio da je to taj program, već sam ga ugasio.
Dakle, dosta o tome kako se desilo, a dalje o onome kako popraviti ako je moguće.
Kupi novu(ima ih po 131 kunu u Kvarku) i nemaš problema više.
Ako ću već morati kupovati, onda ću kupiti DVD-RW DL. Ima ih već za 550kn
Kupit češ DVD pržu![]()
To je zadnje rješenje. Postoji li koje drugo?
Izvadi przilicu iz kompa;stavi ju u drugi komp;pa onda taj firmware upgradeaj tamo i nemoj zaustavit instalaciju;vrati se doma;pa stavi pr. u svoj komp i probaj reinstalirat firmware ili instaliraj onaj kooji si prije imo;to se meni dogodilo pa sam tako napravio;ako nejde tako onda neznam
May the Force be with you!
Samo ti ostaje servis ako ovo neide,osim ako ne nađeš nešto treće
May the Force be with you!
Bookmarks