aaa...?...recite...?...![]()
aaa...?...recite...?...![]()
Koliko sam skužio - 200 postova i to je to...
Da ne zaboravim ovo pitanje će sigurno prebaciti ili će te lagano oprati pošto je to pitanje za rubriku mobil # forum # novosti .
Ostaj mi zdravo...![]()
Moraš se jako puno truditi da bi to postao..... a šta poslje full membera??![]()
Da i ja se pitam sta poslije full membera
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pitajte se i dalje... saznat ćete na vrijeme
kaj si niste dost face sa full memberom, vi bi još?!?! (xexexexe)
Da,tako je...![]()
A više nije fora kad sam jediniSad se svi što više trudimo pomoći drugima ako ikako možemo
A čuj, face smo![]()
koliko postova trebam da se pomaknem sa statusa newbie i kakav status dobivam???
ima li kakve razlike u statusima ili je to samo šminke radi????????????????????????????????
Moraš skupit 50 postova, a onda si junior member. Ja sam na tih 440-ak i sad se trudim doći do 500, ali mi je tipkovnica otišla u qurac pa moram pisat preko one virtualne na xp-u! To me užasno živcia i gubim svu volju za pisanjem! Nadam se da će bit nekih promjena sa 500 postova...![]()
![]()
a koje su razlike između full member i newbie???
Pa daj si malo razmisli . . . NEWBIE>JUNIOR MEMBER > FULL MEMBER
da nije to po onoj: GUŠTER>FAZAN>DŽOMBA?Poslao: " Player 4 ever "
Pa daj si malo razmisli . . . NEWBIE>JUNIOR MEMBER > FULL MEMBER
xexexe![]()
Mozda kod tebe . . .Poslao karaman : da nije to po onoj: GUŠTER>FAZAN>ŽOMBA?
Meni je viki rekao da kad skupis 500 postova onda ces moci stavit koju god sliku hoces kao avatar
vauuuuu!kak je to zakon!sad se imam čemu veseliti...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Još mi uvijek niko nije odgovorio šta dobijem sa kojom vrstom članstva!!!
Hehe još mali pa ću si i sliku promjeniti!! Samo se nadam da neće biti da opet moraš stavit onu koja se već nalazi na netu preko url-ova.... bla bla bla.....![]()
A gle nisam ti ja siguran u to . .. ja kad sam pitao vikija kak je stavil onu sliku ispod nadimka on mi je rekao da treba imati 500 postova . . .
Možda te zezao, ali nadam se da nije sve opet preko URL-ova...
pogledaj pod temom tko je u stvari viki ? tamo negdje na prvoj str. sam ga pitao . .. . .
viki kao moderator ima neke beneficije, pa ima sliku svoju
a hoće li biti preko URLova stavljanje vlastitog avatara... trenutno ozbiljno važem tu mogućnost jer se ivan opasno bliži magičnoj brojci 500postoji šansa da bude, jer kad se skupi članova kroz neko vrijeme, i da većina njih odluči staviti svoju sliku.. zapunio bi nam se web server... tako da postoji mogućnost da stavim da se vlastiti avatar isto polinkava preko URLa
i još sitnica kad smo kod toga, vlastiti avatar će biti max 64x64 pixela i 5 kB čini mi se... ili tu negdje... tako da si znate prirediti sličice![]()
64 x 64 pixela ? pa daj to je premalo . . . . slika koju sam si ja mislio stavit kad budem imao 500 postova je 101 x 80 . . . mijenjaj to !! A kak je tvoja 120 x 120 ?![]()
![]()
Daj kad vec nudis nesto za tih 500 postova nek bude bar posteno (ne pretjerano ) ali ipak 64 x 64
![]()
Zadnji uredio Jamal : 14-12-2002 u 22:07
.... ja mislim da si slikicu i neću baš mjenjati.... još mi je najbolje ovako imat sliku mobitela kojeg koristim, a jednio bi mogao onda stavit malo bolju (veću??) sliku... Sve u svemu.. bilo bi bolje sa malo većom rezom, ali šta je tu je... ostat ćemo i ovako zadovoljni![]()
E ja sam si htjeo jednu od ove dvije. . ali necu moci jer je 101 x 80
![]()
Zappane uradi nesto . . 64 x 64 je premalo
Zadnji uredio Jamal : 19-12-2002 u 03:52
A je ti slika.... još da znamo šta je to....![]()
ja sam za ovog smajlija ponudio da ako ga netko uspije resizat na jedno 60x60 a da se ne zariba kao što ga meni zaribaju FW i Photoshop dobijePoslao: " Player 4 ever "
A kak je tvoja 120 x 120 ?![]()
![]()
![]()
101x80... razmislit ću, uostalom bitnija je kilaža od dimenzija, no nisam htio da bude razbacivanja slikama (ponavljam svojuponudu za resize), ali pozivam sada i ostale korisnike da kažu što misle o max veličini slika za avatare... ovi telefoni su širine 64 px, a ovo kaj je player stavio je 101x80... pa što želite - veće i više upadljive avatare, ili manje upadljive avatare... (disklejmr: komentari će biti uzeti kao okvir za odluku o veličini
)
Bookmarks