Provjeri si ventilatore na procesoru, na grafickoj i na napajanju, mozda su otkazali pa ti se racunalo pregrijava...
Imam problem vec neko vrijeme, komp mi se pocne restartat sam od sebe (najvise navecer) i nakon toga ne zeli upaliti. Sve prođe ok do loadiranja windowsa i nakon sto treba uci u winse monitor se ugasi. Ili nekad sve prođe ok i naednom na ekranu pise over rage i restarta se. Winse sam neki dan reinstalirao i problem nije u njima.
Provjeri si ventilatore na procesoru, na grafickoj i na napajanju, mozda su otkazali pa ti se racunalo pregrijava...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ili su možda otišli senzori za temperaturu kao meni. pogledaj si temperature u biosu.
Koje i koliko modula za memoriju imas?
tako je bilo i meni uglavom imao sam garanciju odvezao komp i promjenili su napajanje i od tada sve stima![]()
Same here, meni se zbog napajanja događalo da se ne želi upaliti nakon ničim izazvanog restarta. U ovom slučaju bi prvo ispitao napajanje i grafu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks