Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    iPhone 3G, 8GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MDA touch plus, molim pomoc

Kao sto sam naveo u prijasnjem postu, mjenjao sam novu 6500s za novi MDA touch plus.
    Nokiu e61i si ostavljam radi WiFi-a i ne kuzim zasto je t-mobile izbacio tu funkciju iz MDA posto je HTC ima....vjerojatno je razlog njihov w'n'w ili neka dr. glupost.
    Radi toga mi je navedena Nokia bolja, jer se mogu po gradu besplatno spajati na net, provjeravati mail i sve osnovno sta mi treba.
    E sada, dali mi mozete preporuciti neke ok programe koje bih trebao imati za MDA. Ono sto me zanima je neki mail client, AV (ako je potreban uopce), neki player za mp3 i video (ili da ostavim wmp!?)....isto tako vas molim ako znate kakve korisne programe da mi ih preporucite. Inace, totalni sam pocetnik sto se tice Win platforme na mobu jer sam do sada preferirao Symbian (e61i) pa su svi savjeti dobrodosli.
    Izrada moba je uistinu odlicna. Oprema koja se dobije uz mob je isto poprilicno impresivna pa sam za sada zadovoljan sa njim....dodatni stylus, zastita ekrana, torbica za nosenje (ista kao kod LG cokolade...samo veca naravno)....4 GB kartica...
    No vidjeti cemo sa vremenom sta cu ostaviti...e61i ili MDA.
    Ma stvar je u tome sto sam dugo htio tu Nokiu i sada kada sam je dobio, uleti mi ovaj MDA. Inace, Nokia mi je isto odlicna.....puna tipkovnica, WiFi....lakoca upravljanja, super mi lezi u ruci. Neki se zale na kuciste sto ne razumijem posto je samo kuciste od aluminija, nema tragova izlizanosti ili bilo sat slicno kao kod nekih jeftinijih mobova.
    Kuciste na MDA je gumirano ili nesto tako pa se cini ok.....brzina samoga moba je poprilicno impresivna sto znaci da nema nekih zastajkivanja, blokanja ili bilo sta sl.
    No, totalno sam neodlucan...symbian vs. win platforma...hmm...
    Molim vas neke osnovne preporuke oko podesavanja moba....koje korisne stvari instalirati, kako malo izgled promjeniti (neku provjerenu stranicu sa free programima i skinovima).....
    Koje stereo slusalice ok kupiti za MDA posto bi ga koristio i kao mp3 player...i gdje kupiti?
    Koliko dura baterija ako ga koristim kao mp3 player?
    Brdo pitanja....znam ekipa, ali zato smo tu....da djelimo informacije.

Hvala unaprijed!

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako na brzinu, pošto sam još na popslu:

Pogledaj ovaj i ovaj link, mislim da će pomoći.

Ono moje što mi sad pada napamet i da mora imati svaki WM device je: Resco File Explorer, iLauncher, može i SPB. Mobile Shell, ostalo po potrebi i afinitetima, uz to ti dobro dođe imati Core Player i/ili PocketMusic (za muziku, pitao si), Resco Photo Viewer Pro, SPB Weather, mislim ima još toga, ali to je ono osnovno skini si i Skype ako ga koristiš i neki drugi Internet browser, npr Opera
    HC4L

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam e61i koristio 5mj. i ne zalim niti sekunde sto sam kupio touch plus...
    pojavit ce ti se tragovi koristenja na e61i ,bez brige..makar ga u carapi drzao,slicno kao i sa ajpodovima..dok sam ga koristio nisam se zalio..ali sada vidim da je prespor,preveliki i sa jednom rukom gotovo neupotrebljiv(iako ima naravno predonsti poput baterije i pune tipkovnice)..a wifi na t-mobile verziji nije radio...samo wnw...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    iPhone 3G, 8GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    ja sam e61i koristio 5mj. i ne zalim niti sekunde sto sam kupio touch plus...
    pojavit ce ti se tragovi koristenja na e61i ,bez brige..makar ga u carapi drzao,slicno kao i sa ajpodovima..dok sam ga koristio nisam se zalio..ali sada vidim da je prespor,preveliki i sa jednom rukom gotovo neupotrebljiv(iako ima naravno predonsti poput baterije i pune tipkovnice)..a wifi na t-mobile verziji nije radio...samo wnw...
    Ne znam....imam vec neko vrijeme e61i i nigdje ni traga koristenja nema....pa cak ni po tipkovnici sto bi bilo za ocekivati ili nesto sl....bas nista. Star je cca 5-6 mj., ali istina da ga bas i ne koristim previse......pa vjerojatno zato, a i inace cuvam stvari.
    Sto se tice iPoda....imao sam Nano 3rd gen. i kupio odmah zastitnu navlaku za njega (cca 170 kn u Algoritmu) i kao novi je...posto je stalno u tome zastitnom kucistu. Sada zalim sto sam ga prodao, jer sam vidio svoj sada vec bivsi Nano kod lika koji ga je uzeo i skoro sam zaplakao...hebote unistio ga je cijeloga za cca. 10-ak dana....totalka...karambol.. Sada kemijam da uzmem novi....nekako...hmmm...
    Jedino ako si mislio na iPhone...to ne znam, jer ga na zalost nisam imao.....makar rado bih se poigrao sa time.
    Ovaj MDA kada bi mjenjao, onda bi ga zamjenio sa iPhone-om ili necime od njihovih novih proizvoda.....volim njihov dizajn, no soft koji je u njima je koliko cujem pun bugova i greskica (no to naravno nije stvar samo kod njihovih proizvoda)...hmm....npr. Nano su zakomplicirali totalka i pola ekipe ne zna ni mjuzu si posloziti na njemu kako treba, a kamoli sta drugo.
    Isto tako mi se cini da je sam iPhone kao i ostali njihovi proizvodi nesto totalno precjenjeno....placas ime, dizajn.....a ne sam proizvod....posto ne znam sta toliko vrijedi konkretno u iPhoneu da toliko kosta. No, imao bih ga...jer eto....kao sto rekoh volim njihov dizajn. Da ne igram toliko igre, vjerojatno bih imao i kantu njihovu...ovako nema sanse posto mozda i previse igram...hehehe...
    I da....meni na e61i sasvim normalno radi WiFi.....ne znam sta je tebe tu zezalo onda. Mozda je mob bio sheban.
    No, otisli smo malo OT pa se izvinjavam modovima....
    Nego, dali je uopce potrebno da na MDA stavljam neki AV? Trenutno je gore F-Secure Mobile AV......i cini mi se da je to totalno nepotrebno...ili se varam!?
    Isto tako ne mislim bas filmove gledati na njemu...samo mozda nekada neku zahebanciju. Posto nemam vise mp3 mislio sam za to koristiti MDA ako ne trosi puno bateriju sam player!? I koje uopce ok slusalice za njega kupiti?
    I da...dali je moguce nekako definicije za AV skiniti sa neta preko kompa pa to onda prebacim na MDA?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    iPhone 3G, 8GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I da ekipa, dali postoji mogucnost da napravim backup imenika na memorijsku karticu od moba i kako? Nisam to skuzio kako da napravim....a treba mi to.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo moraš si instalirati nekakav BackUp program, tipa: Spb Backup, Sprite Backup, Backup Manager, Mobile Backup ili PocketCM Keyboard. Ne koristim niti jedan, ali sam uvjeren da neki mogu, ne svi i to napraviti. Preporučujem da prvo vidiš s ovima sa vrha popisa.
    HC4L

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    iPhone 3G, 8GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sta nema to mogucnost vec MDA po defautu!? Ako nema, onda je to stvarno lose.....IMHO.
    Ako nista drugo, probati cu sa nekime od programa.
    TNX

Hmmm...a gle ovo..."AT&T Mobile Backup automatically backs up the contact information in your phone’s address book by sending the contact information to a secure server over the wireless network."...znaci taj program odpada.
    Onda PocketCM Contact....

http://www.pocketcm.com/contact.php

...cini mi se da nema tu mogucnost!?

Nesto cu vec skemijat....ako tko ima kakav prijedlog neka kaze....
    Zadnji uredio SunBlade : 20-10-2008 u 11:16

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    iPhone 3G, 8GB
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam jos nista nasao...pa ako netko zna za bilo koji free program za backup imenika neka javi jer je hica malo...TNX.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Molim pomoć?
    By sado in forum Stolna računala
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-12-2006, 22:24
  2. Molim pomoć!MPx200,hard reset???Trebam pomoć
    By Irena in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 11-04-2005, 07:26
  3. molim vas za pomoc
    By mazda in forum Nokia