trebo bi vase misljenje,kao što se vidi iz naslova Nokia e66 vs. i-mate 6150 ili 8150,zazelio sam si neku promjenu pa sam sveo izbor na ova dva tj.3.Znam da je prva i osnovna razlika operativni sustavi tj symbian i wm 6.0,no meni je tako svejedno bio on wm ili symbian,nije cak niti vazna kvaliteta kamere,po cijene ce me na isto doc obojca,bitno mi je da ima wlan i da je kvalitetno napravljen.I-mate me malo privlaci zbog touchscreen i wifi 802.11 b/g/e/i a nokia zbog velicine i gps-a za tu cijenu.
Pa da cujem vasa misljenja,koji je bolji po vama tj.kojeg bi vi uzeli da ste na mojem mjestu
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Okay, OS stavimo sa strane, kažeš da ti je svejedno. Prvo što bih ti napisao i ovako na brzinu je da mi model i-mate 6150 izgleda pre plastično (vidio ga uživo), možeš čitati djeluje jeftino. Dok Nokija daje dojam elegancije i same kvalitete izrade, što neki i potvrđuju (osobno je nisam isprobao).
Prednosti modela i-mate su: stvarno kvalitetan ekran 2,8" + dobra rezolucija VGA i to što je TS te bolja baterija, WiFi ima sve te standarde ali nema n koji će postati aktualan (malo off rasprave).
Nokia: GPS (i-mate ga ni nema) i meni osobno ljepše izgleda, profinjenije, naspram i-mate koji mi je, da ne kažem i ružan.
Ukratko, što odabrati, između ove dve ponude ja bi svakako Nokiu, djeluje mi kompaktnije i ljepše.
HC4L
Bookmarks