Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    6.693
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.693, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy D900i - bugovi u modificiranom firmwareu

Nakon malo oklijevanja ipak sam odlučio flashati mob sa Seky mod FW-om.
    Flashanje je prošlo u redu, čak sam malo i prilagodio sličice, pa ponovo flashao, ali (uvijek neki ali...), postoji par sitnica (i jedan ozbiljni propust) zbog kojih želim vratiti originalni FW (ujedno i zamolba: ako netko može dati link za D900IXFGH1...)
    Prvo o sitnicama: nema HR T9 (možda bi se moglo srediti?), datum na uGo temi ispisan je ćirilicom, kao i neki meniji u browseru (tu ne mislim na patcheve) - kozmetika, sigurno se može srediti.
    No, ono što me muči je sljedeće: već niz godina mi je imenik sinkroniziran s adresarom u Windowsima, uz svako ime imam barem dva broja, te ga uspješno prenosim kroz nekoliko mobitela, uključujući D900i prije modanja.
    I gle sad čuda, prolazeći kroz meni imenik -> opcije, prva stavka na sljedećoj listi treba biti "pogled", što omogućuje šetnju kroz brojeve kontakta, postavljanje sličice, specifične melodije zvona i još par sitnica. No, u Seky modu je ovako: imenik -> opcije -> grupe. Izborom "grupe" može se ući u popis grupa, ali postojeći kontakt se ne može pridružiti grupi.
    Da bi zavrzlama bila veća, ukoliko poziv dolazi s drugog (ili bilo kojeg osim prvog) broja kontakta, mob ga ne prepoznaje, tj. ne prikazuje ime već samo broj.... meni je, zbog postojećeg imenika, to neprihvatljivo.
    Da li je to cijena oslobađanje memorije za druge stvari ili naprosto bug?
    Eh, i još jedna stvar, kako ova verzija nema mogućnost izbora unicode seta znakova, a u imeniku koristim HR znakove, nemoguće je brzo pronaći npr. Željko, ako nemaš Ž nigdje na tipki....
    Uh, što sam se raspisao, ali zanima me imate li slična iskustva ili ste nekako doskočili tome... i da se vratim na početak, dok Seky ne popravi mod, ima li netko link za download D900IXFGH1?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema HR T9 (možda bi se moglo srediti?), datum na uGo temi ispisan je ćirilicom, kao i neki meniji u browseru (tu ne mislim na patcheve) - kozmetika, sigurno se može srediti.
    Rusi rade sve patcheve / firmware modove za samsung mobitele i sve je na ćirilici.Švabe to prevedu na engleski ali ne kompletno.
    Seky firmware ima oznaku XE i u njemu nema hrv,jezika a ni T9 (jezik je moguće dodati putem ResMan-a ali T9 ne).

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    6.693
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma, stavit ću ja makar samo ikone i animacije od Seky moda u XFGH1, samo da ga downloadam negdje...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Benq Siemens c 81-sve gori bugovi
    By morski covik in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 20-08-2008, 19:45
  2. d900i vs n73
    By smogovac in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 06-10-2007, 11:10
  3. Today Screen bugovi
    By Shamanix in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 04-03-2007, 15:01
  4. Odgovora: 30
    Posljednji post: 23-01-2005, 17:32