Jel imas dobro instalirane drivere (ne Flash drivere, nego one original SE)?
intalirao sam ponovo 2-3 puta program i nista,trazim mobitel ali nemoze naci,verzija je 1.6
....::::i"m DJ Kollex::::....
Jel imas dobro instalirane drivere (ne Flash drivere, nego one original SE)?
Kako spajaš komp i mobitel?
Ako spajaš preko Bluetootha najprije spoji komp i mob preko Serial porta pa tek onda pokreni MPE.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ma spajam ga sa usb-om
Kad spojis mob na USB, jel te pita ono "Phone mode" ili "File transfer mode"? Tu obavezno moras odabrati "Phone mode".
Evo i moga k800i nece prepozna... verzija MPE 1.6.7...
instalirao sam program...ali nikakve drivere nisam za njega skidao ?? kakve drivere trebam skinut...??? i gdje da instaliram te drivere (kako)...
Ja spojim mob preko usb i onda me pita hocu li prijenos datoteka ili modemski rad...a poslije MPE ne prepoznaje nista...
Trebas imati instalirane drivere sa originalnog CD-a i kod spajanja odabrati Modemski rad.
I ja imam isti problem, imam instaliran myphoneexplorer verziju 1.7.0,
Ali uz telefon nisam dobio cd za instalaciju, tako da ne mogu da instaliram drivere!
Jel zna neko gde to moze da se skine na netu?
Ili mozda ako neko ima, da mi posalje ako je ikako moguce.
Unapred hvala!![]()
Jos jedan isti problem, fleshnuo sam K800 u K810, i da bi koristio myphoneexplorer trebaju mi originalni driveri sa CD-a kojeg nemam..pa..ima li dobrica za pomoc![]()
Ja kad oću instalirat MyPhoneExplorer, uvjek prije instaliram PC Suite, sa CD-a od svog moba. Na tom CD-u imaju driveri, koji kad se instaliraju, rade na MyPhoneExploreru. Nekoristim PC Suite, ali koristim Update Service. Čim spojim USB sa mobom, na desktopu mi se automatski pojavi ikona od svog moba, i mogu uć u njega, to je baš dobro...
No, uglavnom, probajte kako sam napisao gore, trebalo bi radit...
Ne trebas instalirati cijeli PC Suite da bi imao drivere. Driveri su ionako u posebnom folderu na CD-u (a ima ih i za skinuti), i kad ustekas mob jednostavno Found new hardware wizard uputis na taj folder, i to je to. Tako ja uvijek radim i nikad nikakvih problema.
A dobro, al ja tako radim da mogu stavit program Update Service, jer nadograđujem softwer, kad ga ima, a i dobro mi služi za prebacivanje dadoteka...
Za SEUS takodjer nije potreban PC Suite, SEUS je stand-alone aplikacija.
Ali ovo je sve off-topic, pa ajmo se vratiti na temu.
http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/drivers/
Vec je sigurno bilo postano negdje.
BTW na CD-u bi ionako trebao dobiti samo drivere za svoj telefon...
Bookmarks