Ja sam dobio na poklon bluetooth headset.Telefon je SE k550i.
Upario,kada me neko pozove rade slusalice,medjutim audio(muziku)kada pustim ne cujem u slusalici uopste!
Da li ja ne umem da namestim ili je uopste nemoguce?Iskustva ili pomoc.Hvala.
Ja sam dobio na poklon bluetooth headset.Telefon je SE k550i.
Upario,kada me neko pozove rade slusalice,medjutim audio(muziku)kada pustim ne cujem u slusalici uopste!
Da li ja ne umem da namestim ili je uopste nemoguce?Iskustva ili pomoc.Hvala.
Dali ta Bt slušalica podržava A2DP ?
Ako je to ona obicna mono slusalica (npr HBH-PV702) koja dodje na jedno uho, onda nemozes muziku na njoj slusati. Za muziku moras imati stereo slusalice sa A2DP podrskom kao sto je rekao Alienware (npr HBH-DS980).
Ovi primjeri su Sonyericsson, ali nemoraju biti. Mozes imati bilo koju marku koja podrzava A2DP standard.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Obicna je mono slusalica-http://www.diytrade.com/china/4/prod...adset_N95.html.
Znaci ne pomaze nikakva zakrpa(Patch) telefona,problem je u slusalicama ili?..
1. to je neka no-name sluška...poslužit će za razgovor, nikako za slušanje pjesama (za to nije niti namjenjena)
2. i da uspiješ reprod. glazbu na njoj - kvaliteta bi bila katastrofalna, tj. zvučala bi isto kao da ti je netko s druge strane tel. linije pustio neku pjesmu
3. jednostavno zaboravi na slušanje glazbe preko nje
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
OK
Sada sledi pitanje tj.trazim preporuku.
Koja slusalica za muziku uslovi:mono,bluetooth?
Hm, imas Jabra BT8010, ali neznam da li je ima kod nas...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks