Imam dilemu, odnosno treilemu. Rikava mi v630i i sada trebam čopiti neku zamjenu za drugi mobitel (imam n70 kao primarni).
Od mobitela mi treba:
- dobra kamera, minimalno 3mpix sa autofocusom
- donekle poznato i intuitivno (a po mogućnosti i podesivo) sučelje (znači SE i Nokia symbiani)
- da se ne raspadne prilikom prvog dodira sa podom
- WLAN
bonusi su: symbian ili slična smartphone sučelja, GPS, velik ekran visoke rezolucije
Voljan sam potrošiti iznos od oko 1500 kn, maximalno 2000 (ako je mob stvarno dobar).
Do sada sam naišao na:
6210 navigator:
Symbian, manji je od n70, ima otprilike sve što trebam, ali orjentiran je na navigaciju što meni nije primarno i još k tome ima 6 mjeseci besplatne turn-by-turn navigacije a kasnije se navodno plaća? Također mob nema WLAN, ali bez toga bi mogao preživjeti. Također kamera nema cover, a i plastika naprijed izgleda jeftino.
Ono što nisam uspio saznati:
- Može li se nakon 6 mjeseci navigacija koristiti i bez turn-by-turn, tj. za pozicioniranje i možda tracking dotadašnjeg kretanja (prijeđena kilometraža itd)?
-Može li se otključati na sve mreže?
C702
Malen, ima skoro sve što i 6210 (osim naravno symbiana), tracker je fora, otporan na prašinu i kišu, a vjerojatno i na blaže padove. Osobno mi je ružan, ali nije mi do estetike kod mobitela, bitno da je funkcionalan. Također nema WLAN.
Ono što nisam uspio saznati je može li se otključati na sve mreže.
6220 classic
Ima sve što mi treba osim WLAN-a, čak i 5mpix kameru iz n82 sa zeiss optikom i još k tome i ksenon flash. Ono što je najveći problem je to što ga nema nigdje u prodaji pa me zanima kada će izaći i koliko će otprilike koštati? Također bi pomoglo ako netko ima informaciju da li će mob biti u ponudi za jednu od 3 mreže.
Ako netko ima još koji savjet neka ga nabaci![]()

Odgovori uz citat
a da navedeš razloge ...

Bookmarks