Probaj s novijim driverima. Koji DirectX imas?
prekjucer sam kupio od prijatelja graficku karticu...graficka je Nvidia geforce 7600GS 256MB...sada u vecini igara ili pocne stekati ili skroz stane i moram resetirat računalo...na primjer kada igram GTR evolution vozim se minutu sve u redu i onda samo na jendom stane...kada me izbaci pise da je nv_4 driver(tako nekako) prestao raditi ispravno i da moram resetirati racunalo....zna li tko sta bi moglo bit??
graficka ide na AGP
Probaj s novijim driverima. Koji DirectX imas?
Negdje sam citao da nVidia @ AMD znaju stvarati probleme, te da je ATI @AMD i nVidia @ Intel puno bolji odabir, pa pogledaj koji proc imaš.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@ draz18 pokušaj ovo:
1.Deinstaliraj trenutne drivere za grafičku
2.Download-aj Driver Cleaner te s njim očisti stare hdd od starih ATI ili Nvidia drivera
3.Update-aj postojeći chipset s novim driverima
4.Download-aj Nvidia Omega drivere http://www.omegadrivers.net/ i instaliraj ih.
Chipset maticne ploce...
sređeno...ali sad nemogu instalirat omega drivere...samo mi se poremeti slika i tu stane...
Zadnji uredio draz18 : 15-09-2008 u 15:11
Nakon riktanja Chipseta na ploci,ide uninstal drivera za grafu,pa nova instalacija istih. Za pocetak probaj bez omega drivera... Uzmi najobicnije drivere za Xp...
netribaju omega samo forceware za nvidiu
sad sve radi...sredio sam...alienware je imao pravo...samo sto nisam stavio omega drivere...nije mi comp dao...ali radi i s ovima super...tnx ljudi..![]()
Bookmarks