Ako prethodno upariš uređaje, iako je jedan od njih nevidljiv, onaj drugi kada mu šalje neki file najprije pošalje zahtjev, pošto ga ima "memoriranog" netreba mu vidljivost. On taj zahtjev primi, obavjesti te, a ti ili prihvatiš ili odbiješ.
pozdrav,
imam problem na samsung GT-S5570 kad uključim vidljivost bluetooth ona traje samo 2 minuta i posle se automatski isključi..
dali neko zna kako se može uključit vidljivost da konstantno bluetooth bude vidljiv ?
hvala,
Ako prethodno upariš uređaje, iako je jedan od njih nevidljiv, onaj drugi kada mu šalje neki file najprije pošalje zahtjev, pošto ga ima "memoriranog" netreba mu vidljivost. On taj zahtjev primi, obavjesti te, a ti ili prihvatiš ili odbiješ.
Every man is a genius until he opens his mouth.
mobitel je novi do sad nije korišten blutooth tako da nema zapamćenih uredjaja. mene sam interesuje dal se može uključit da vidljivost bude konstantna da istu ne uključujem svaki put ponovo kad hoću koristit prenos podataka preko bluetooth
IMHO na stock androidu te mogućnosti za koju pitaš nema (barem nije bilo na nekolicini koje sam ja koristio/koristim). Jedino rješenje je flashati neki od Cyanogen baziranih romova. Oni imaju inplementiran switch za paljenje i gašenje vidljivosti bluetootha.
Btw, ja ni ne vidim potrebu za stalnom vidljivošću.
Every man is a genius until he opens his mouth.
ok zahvaljujem
Bookmarks