Đizs,di si to iskopao... Makar ima povijesnu vrijednost kao prvi slider (nisam 100% ziher),sumnjam da netko još uvijek ima mob iz '97.
Ima li itko kojeg SL10?
Komentari...Molim!
Đizs,di si to iskopao... Makar ima povijesnu vrijednost kao prvi slider (nisam 100% ziher),sumnjam da netko još uvijek ima mob iz '97.
Ma razmišljao sam o mobačima koji su unijeli inovativnost u svijet gsm-a, a koji se nisu nikad baš spominjali previše...
Uglavnom, znam o njemu da je jedan od prvih, ako ne i prvi mobitel s ekranom u boji; zasigurno je prvi slider, a da ne spominjem da je svijevremeno bio chic jer je za njega melodije skladala Vanessa Mae (tada je bila jako jako jako popularna)
Zanima me je li itko imao ikakvih iskustava s njime?
Na gsmareni piše da je fon iz '99, ta serija je prekinuta tj povucena.
Je istina, sry na krivom infu.![]()
Ja sam jedan SL10D vidio na jakuševcu za 150 al nisam imao pare.
Baš mi je žao što ga nisam kupio.
Pitam ja prodavača jel kolko košta i jel radi,a on meni onako visoko,to ti je kolekcionarski primjerak,uglavnom izvlačio se od pitanja dal radi...
Došlo mi da mu rečem da me zaboli ona stvar,da me ne interesira što je klcn. mobitel,nego je meni bitno da radi...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Evo, ja sam nabavio SL10 (D) napokon
Ali ne znam gdje je problem, ne radi, imam punjač (stalak)
Sve u svemu vizualno je odličan i čast je biti vlasnik takvog modela![]()
S obzirom na starost problem bi mogao biti prvenstveno u bateriji pod uvjetom da je radio prije nego je spremljen. Bez detaljnog pregleda vrlo je teško nešto o tome uopće reći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma bio je on više od 24 sata na punjaču...ali imam više sumnje da je punjač strgan (zbog vidljivog oštećenja)
evo i par slika, KLIK
Nije nužno da je zbog toga punjač neispravan. Možeš to vrlo jednostavno provjeriti. Ako se punjač zagrijava dok je uključen onda nije greška u njemu, ako je hladan otišao je u vječna lovišta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ak možeš, provjeri dal ima napona na docku (5 volti). Ak nema ništa, možeš dock spojiti na neki drugi punjač, svi ti rade na 5 volti.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks