neke stranice jednostavno ne mogu učitati,sve je zbrda zdola,pola toga fali,pa recimo,neke slike se puno puta pojavljuju na stranici.a neke pak stranice rade ok.instalirao sam flash player,imam javu.jel imao netko sličnih problema s operom?
hvala!
neke stranice jednostavno ne mogu učitati,sve je zbrda zdola,pola toga fali,pa recimo,neke slike se puno puta pojavljuju na stranici.a neke pak stranice rade ok.instalirao sam flash player,imam javu.jel imao netko sličnih problema s operom?
hvala!
ja sam imala takvih problema ,pa sam ju maknula i imam sad ff.Nije mi ucitavao bloger,shoutbox i jos neke stvari,a drugima je.Neznam u cem je problem.
A stvar je u samim stranicama koje nisu prilagođene operi. Tu i tamo naiđem na neke stranice koje mi ne prikazuje kako spada u Operi, pa ih pogledam u FF-u ili ako baš moram u IE-u.
Moram priznati da već dugo nisam došao na neku stranicu koja ne bi bila ok u operi. Širenje ff-a je pomoglo i operi jer su se stranice počele više držati standarda. To što neke stranice ne rade ili ne rade potpuno isto(npr gmail) je samo lijenost web developera jer im je reviše potrošiti 2h da bi se sve optimiziralo.
btw. da nisi instalirao neku ranu alphu verzije 9.50 jer su one imale takvih problema, ali nakon par tjedana je sve riješeno pa čak i novije alphe 9.50 rade odlično.
skini si novu verziju pa pokusaj sa njom....
###1410989180026
ajde napisite linkove na te stranice sa kojima ima problema.
ja dosad imam problema sa www.ps-kladionica.hr i www.torrentz.com (cjeli popis prikazuje u jednoj horizontalnoj liniji)
ali da cu radi toga preci na FF, nema sanse. opera do smrti!![]()
Zadnji uredio flOoKi : 19-12-2007 u 18:28
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma da,najbolje da imam sva 3 pa kaj mi kaj otvara.Sta ce mi opera kad nemogu otvarat stranice koje mi trebaju i da mi se zblesira na pol igrice ..
Ja koristim zadnju alpha verziju 9.50 ( http://my.opera.com/desktopteam ) i torrentz mi dobro rade, a za kladionicu se samo postavi da se maskira kao ff i onda radi (to su u ps postavili da redirecta na wap stranice)
koristim najnoviju verziju opere.problemi se javljaju,primjer,na indexu,24 sata,tportal...,al druge stranice otvara normalno,tako da koristim malo operu,malo ie7.probao sam deinstalirat operu,počistit registry nakon toga i opet instalirati,al isti problem se javlja.
jel moguće da mi neki plugin fali?
Hm, koristim Operu 9.4, prije toga 9.3 i nisam imao takvih problema. Čak i ove stranice koje se gore navode učitava normalno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koristio sam 9.50 alfu a sad stavio zadnju sluzbenu 9.25 i stavio da se predstavi kao FF i na torrentz i dalje pokazuje one rezultate u jednoj liniji a kladionica linkovi za punudu za dane u tjednu su crni a za subotu i nedjelju uopce ne rade
edit: na 9.25 radi ok
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo jedan bump da ne otvaram sad novu temu...
Nije da su mi potrebna ta nesretna srca,al svejedno me jede to šta mi na IE-u ili na FF-u prikazuje srca a na Operi nikako tj. imam te neke kockice ♥...
Any idea?
Koja srca?
Ovo srce koje si stavio u postu mi normalno prikazuje. Verzija 11.1
Zadnji uredio sms freak : 22-02-2011 u 19:08 Razlog: dodan skrinšot
Nula bodova. Već sam to radio,mijenjao fontove i svašta nešto i ćorak... Na drugom kompu sve štima a na ovom neće...
Ma ko ga šljivi...![]()
Si probal kopati po opciji "Identify as Opera/IE/Firefox"? Ponovo pokreni operu nakon promjene.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks