IIIIIII dela li ljudi
Evo izvolite ja to nemogu pachovati zato sto nemam DCA-510 ali vi koji imate izovlite i javite kakvo je i ako iko zna MOZELI OVO SA DCA-540 TJ. BEZ PACHOVANJA MOLIM NEKA KAZE BICU MU ZAHVALAN DO KRAJA ZIVOTA
Evo downloadhttp://rapidshare.com/files/33333212...5_125.zip.html
Zadnji uredio SiemensCX70 : 25-05-2007 u 17:49
IIIIIII dela li ljudi
Ne mogu sad isprobati do kraja, ali ovaj patch treba raditi za svaki mob posebno. Nakon downloada i raspakiranja, kopirajte svoj fullflash u mapu... \adpcmx65_125 (dobijete ju nakon rspakiranja) pokrenete adpcmx65.exe i slijedite upute. Nakon završetka postojeći patch u mapi zamijeni se s onim koji odgovara vašem mobu.
Više detalja sutra kad to isprobam pa javim kako to izgleda.
I ovo se ne može napraviti s DCA-540, potreban je DCA-510.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovo se moze uraditi i sa V_Klayem,i btw. jeli ovo iko isprobao,ono ja bih da mogu kada NIGDJE NEMA ZA KUPITI DCA-510![]()
![]()
![]()
Imam drugih obaveza pa ne stižem ovo, a ako nema DCA-510 kupi kabel za Seriju 55 pa ga preuredi. Imaš na forumu o tome.
Podrazumijeva se da za ubacivanje patcha treba V-klay, smatrao sam da to i vrapci znaju.
Dakle, ovo radi.
Subjektivni dojam je da su sve melodije glasnije i punije, i midi i wav.
Zadnji uredio Sljaka : 04-06-2007 u 11:02
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za kabel vidi www.solvens.com a za glas ne znam, preslušao sam par stvari ali sve su bile instrumentalne.
Uglavnom, patch se isplati staviti, ako zbog ničeg drugog onda zbog glasnijeg zvona. Meni je sad na pola jačina koju sam prije imao na maksimalno pojačano.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
rado ali nece oni slati u BiH stavi nesto od r`n`r muzike pa vidi kakvo je
btw. mozes li mi dati site gdje je raspravljano (neuspjesno) o mp3 na xx65\xx70 platformama treba mi nesto.Molim te!
Ili neko drugi ko zna di je to(hehe)
Zadnji uredio Sljaka : 05-06-2007 u 22:08
Rješenje za mp3 imaš na www.siemensmania.cz, a za solvens nisam znao. Prije su imali opciju za Bosnu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Teoretski bi to trebalo raditi na svim x65/70 mobitelima,ali nije isprobano, a di je tema ne znam. Potraži, a ako se sjetim ili naletim javim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ima li tko jos ovaj: adpcmx65_125,jer link ne radi a nigdje to ne mogu pronaci
pliz!
....SonyEricsson C702....
Nasao sam ga...odlican je
pa šta nisi stavio link ?
Evo ima > ovdje
Znaći to služi da bi se mobitel čuo glasnije.
Možete li sadstaviti link na uputstva kako se patchuje, odnosno radi sa tim V-klaj.
Zadnji uredio grrunf : 22-08-2008 u 13:41
ne ne ne...Ja imam patch za reprodukciju wav-a viskoke kvalitete...Znaci do 44 KHZ i oko 177 kbps...Evo patcha...
http://www.2shared.com/file/3804420/...kvalitete.html
Pregledaj malo stare teme u kojima se pričalo o patchanju. Uglavnom su sticky (podforumi x4x, x5x), a imaš i u tutorialima uputstvo za rad s V-klay-om.
Način rada je isti za sve modele.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja imam siemens C75 i želio bih da se dere.
Mogu li staviti taj patch u njega, odnosno pašu li patchevi od cx70, cx65 ili moraju biti baš za c75 ?
Kaže; sw version: 22
Dobro zapamti da patch mora biti za odgovarajući model i odgovarajuću verziju softvera. Drugim riječima tebi odgovaraju jedino patchevi za C75 v.22. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne kužim.
Zašto ne pričaš konkretno ?
Znači ja želim ovaj patch: adpcmx65_125
Gdje tu piše v.22 ili šta več ?
da bude lakše spojiti ću M65 koj ima SW-version 58 i šta sad ?
Trebam ga staviti na version v.125 ili naći patch adpcmx65_58 ?
...zar nisi jednostavno mogao reći:
"Ne. Ovaj patch ne možeš staviti na C75."
Uffff...![]()
Na početku svakog patcha ti piše za koji je model i za koju verziju softvera. Govoriti napamet bez otvaranja patcha je bez veze, kužiš? Patch možeš otvoriti s V-klay-om, ali i sa običnim Notepadom da vidiš za koji je model.
Obično u prvom redu piše naziv patcha, a drugom model i verzija softvera.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala, skužio sam.
To piše na onim stranicama kod skidanja patcha.
Još kad bih ih mogao ubaciti u telefon.![]()
Bookmarks