Ne znam za Nokiu, ja internet radio slusam na Htc-u. Za wm postoji odlican program za slusanje internet radia, ima puno stanica, muzika po zanrovima, mogu se i snimati pjesme u mp3 formatu.
Kako slušati internet radio na ovom mobitelu?
Kad odem na npr. www.radiodanz.com i pokušam slušati preko flash playera na toj stranici kaže mi da nemam instaliran flash, mada imam neki flash player koji je došao s mobitelom. Kad pak kliknem na mp3 ili aac stream, spremi mi fajl playlist.pls, ali ga nema s čime otvoriti.
Ima li možda kakav player s kojim bi mogao slušati sve stanice koje su dostupne na shoutcastu?
Molim lijepo za savjet.
Ne znam za Nokiu, ja internet radio slusam na Htc-u. Za wm postoji odlican program za slusanje internet radia, ima puno stanica, muzika po zanrovima, mogu se i snimati pjesme u mp3 formatu.
PREDATOR
Našao sam jedan zgodan programčić preko kojega je moguća slušati mnogo radio postaja. Samo što slušanje radija troši bateriju k'o ludo.
http://www.tunin.fm/
iliti
wap.tunin.fm
A nije ti palo na pamet možda instalirati aplikaciju po imeni "INTERNET RADIO" koja se može skinuti sa Nokijinih stranica ??!! ***~˛˛
E to sam tražio!!
Fala!
Zadnji uredio hrc777 : 02-09-2008 u 17:03
Bookmarks