Aha... Znači to se događa i na W910... Nevjerojatno,isto sranje kao i kod K850 (baci oko malo na ovu temu
Jedino rješenje ti je nosit na servis da ti ga tamo flashaju![]()
Već mi na k*** ide ovo zajebavanje s updateom...eo sad napravim ga na w910 i nakon tog se neće upalit,za izpizdit,ispričavam se kaj nisam možda smjestio u pravi podforum i nisam prdeviše čitao no eto ako može pomoć na brzinu
usput,sva pravila popraćena,od pune baterije izvađene mmc i kartice blabla sve ostalo...
Aha... Znači to se događa i na W910... Nevjerojatno,isto sranje kao i kod K850 (baci oko malo na ovu temu
Jedino rješenje ti je nosit na servis da ti ga tamo flashaju![]()
i mislio sam,ovo je već treće servisiranje... :/ po pravilu bi već trebali zamjenit model il kaj? jer sam ga od početka s greškom dobio a ONI vele da tek nakon trećeg puta mogu trazit zamjenu ,za popizdit uglavnom
A gledaj,sve i da dobiješ novi mob, s njim će ti najvjerojatnije opet bit isto sranje... To je jednostavno serijska greška, pogotovo sa K850... Ne znam, SE je s tih zadnjih par mobova baš usro stvar![]()
čitao sam da s njimima problema al nisam očekivao da će greška bit ponovljena i u w910 ako ništa da će se bar sredit u novonastalim modelima i k850 i w910 jer ovo je glupost,nemrem radit update da mi slučajno mob ne bi prdnuo,a uz to stalno ga nosit na servis i bit bez njega,kojeg koristim najviše...glupa greška
Ajme, retardiraniju stvar nisam vidio. Šta ja sad moram strepit da mi mob nebi odapeo prilikom regularnog update-a sw-a. Prestrašno!
to i govorim a na servisu je tjedan,dva
Baš sam se zagrijao za W910 i sad gledam po netu i čitam... sve loše u vezi software-a, pa kak je to moguće...
Znači ak kupim W910 bit će oun bugova, a novi software bi to riješio, ali kod nadogradnje ode u k, ak sam dobro skužio? ma koma, a W760?
Čitao sam u starijim temama da je bilo problema sa krepavanjem mobitela nakon updejtanja SEUS-om pa me zanima koliko je to česta pojava i da li je to u međuvremenu ispravljeno. Također me zanima da li se gubi garancija ako mob krepa tjekom updejtanja.
Moj mob je brendiran na vodafone i kupljen prije par dana, do sad nisam imao problema s njim (osim malo sporijeg softwera).
prvo naslov ti nije po pravilima pa budi sretan ako rav bude dobre volje.. btw rizik je 50:50 ..svaki put kad update-as sa seusom nadas se da ce se mob upaliti... pitaj decke s K850 koji su svoj tak sjeb... ugl nece bit nist ako nest ne zajebes ili ak se on ne uzjeb..
For the hoven lands...
sa svakim mobom ti je rizik.
Nebi sad rekao da je 50:50, nesto manje je.
Garancija se ne gubi, kazes da je krepao tokom updejtanja i srede ga (ili ga sredi neki unlocker za 200 KN, sa tim da gubis garanciju)
@mronki,
O problemima W910 sa SEUS-om postoji ova tema, pa nisi morao otvarati novu.
Pa sigurno jesu..brzi soft..i to...
w610 modded totally.....
Bookmarks