Koji je po vama mobitel bolji ?
Koji je po vama mobitel bolji ?
G600 ima bolju kameru (5MPx, stabilizator slike), sve ostalo je na strani 6500slide.
Imao sam oba mobitela pa sam se upoznao sa oba.
G600 nebih kupovao, jer ima "mušica" u softu. Jedine prednosti G600 su: više megapixela, čitač office dokumenata i dimenzije.
izrada je kod oba mobitela sasvim OK,slide mi se čini malo čvršći na 6500s.
Ja bi se odlučio za 6500s!
puno bolji soft, aluminijsko kućište, dobra kamera...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slazem se sa Icom.
6500s je puno bolji izbor,jer je po meni atraktivniji izbor,ima bolji softver i dobru kameru.
G600 mozda i ima bolju kameru,ali nedoradjen softver je mana u usporedbi sa Nokijom.
Ico, Vepar i ekipa su ti rekli sve tako da ti ja nema baš previše što nadodati. Te bih ti i ja preporučio Nokiu, a i opčeneto kao brend uvjek ispred Samsunga, ako ništa Nokia ima dotjeraniji soft, s više mogućnosti...
htio sam reci da je Nokijin softver ipak prilagodljiviji i logicniji.kod Samsunga mi jos uvijek smeta sto vecina modela nema podrsku za postavljanje bilo kojeg zvuka za poruku i alarm....
G600 nije los izbor,jer je atraktivan i ima odlicnu kameru,a i prilicno je popularan model,ali meni se 6500s cini kao bolji izbor....
šteta što taj 6500s nema bolju rezoluciju ekrana, ovak daje dojam nekog jeftinjaka...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Hvala vam na odgovorima, potajno mi je Nokia bila favorit, htio sam cuti vasa misljenja, tako da cu uzet Nokiu![]()
Evo samo da se javim, uzeo sam Nokiu i prezadovoljan sam sa mobitelom
...čestitam...
...ukoliko budeš htio, svoje dojmove, pitanja i sve ostalo vezano uz navedeni mob možeš napisati u temi [6500 slide] korisnički review, pitanja u vezi mobitela ...
......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks