Pozdrav svima. Nisam baš neki preveliki freak za mobove, ali pošto staroj treba novi, njena stara nokia se raspala pa eto "prisiljen" sam promjeniti svoj k800 za neki drugi da bi njoj on mogao pripast. Jadan ja jel .

Mogu dobiti SE C902 preko oglasa za 2300 kn skupa s 2gb karticom, i hpm slušalicama od walkman serije. I to mi se čini super i sve, ali naravno kako to već biva svidio mi se još jedan mob. Nokia N82. Sviđa mi se što isto ima 5mpx kameru i jack od 3,5mm pošto puno slušam mp3-ce na mobu. A i symbian ima, što je plus, nisam dosad imao nijedan ali koliko sam čitao itekako je dobro ga imati. Ali, malo je skuplja - oko 2500. Nisam dosad bio fan n serije jer su mi se činile dosta ružne, al ovaj ima solidan dizajn. Također, mogu dobiti i SE W890i za 1700 kn.

Sad eto, ako bi mogao dobiti savjet, koji da kupim, jer ne bih želio baciti novce. A mob ne mislim više mijenjati dugo, tako da bih htjeo imati sto bolji za novce koje dam. A možete staviti i neku svoju preporuku, ako vam se čini da znate neki bolji best buy mob.