Bok ekipa, trebam pomoc, naime, mob mi je pao na pod i kad sam ga ukljucila nije htio prepoznati sim karticu...ostali su mi svi vazni kontakti unutra....
Zanima me s kojim programom mogu uci ponovno u mob i preuzeti kontakte
hvala lijepa
Bok ekipa, trebam pomoc, naime, mob mi je pao na pod i kad sam ga ukljucila nije htio prepoznati sim karticu...ostali su mi svi vazni kontakti unutra....
Zanima me s kojim programom mogu uci ponovno u mob i preuzeti kontakte
hvala lijepa
Myphoneexplorer
Malo je čudno da mob ne prepoznaje karticu, a pali se.
Probaj vadit pa vratit karticu- možda se nešto rasklimalo.
I ne znam da ćeš moći backupirati podsatke s kartice ako je mob ne prepoznaje.
Ako ti ne uspije, stavi u drugi mob pa vadi iz njega.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni nije problem u kartici nego su mi svi podaci na mobitelu, svi kontakti.... a probala sam sve s tom varijantom za kartice umetni izvadi..... ne znam sta cu.... preko kabela ne mogu ukljuciti jer kaze umetnite sim....
Nije mi jasno kako si ti mislila ući nekim programom u mob, ako ne možeš spojit kabelom?
Ali dobro, jesi probala upaliti mobitel u walkman načinu pa onda spojiti?
A i ovi na servisu ti, ja mislim, mogu napraviti backup- kad ga popravljaju.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
hvala ti svejedno na pomoci...gdje bi mogla odnijeti na servis u ZG? Znas mozda?
Code:MMM-AGRAMSERVIS d.o.o.,Poslovni Centar Žitnjak Žitnjak b.b., 10000 Zagreb Telefon: +385 1 2456 555 Faks: +385 1 2484 901IzvorCode:EM SERVIS CENTAR d.o.o. Planinska 2, 10000 Zagreb Telefon: +385 1 555 0320 Faks: +385 1 555 0321
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
hvala na adresama....jesu dobri servisi i kolika je otprilike cijena backup-a
Neznam, nikad nijedan mobitel nisam nosio na servis (jako pazim na njih)... Ali koliko sam cuo dosta ljudi se zali na EM servis...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks