Osim što ima veći ekran, beskorisni tv-prijemnik (potrebna internet veza) stvarno ne znam po cemu je bolja N96 od N82. Dapace ima jos slabiju bateriju i glomaznija je.
Osim što ima veći ekran, beskorisni tv-prijemnik (potrebna internet veza) stvarno ne znam po cemu je bolja N96 od N82. Dapace ima jos slabiju bateriju i glomaznija je.
I nemoj zaboravit još da N82 ima xenon flashMoj izbor bi bio N82 bez nekog velikog razmišljanja, mislim da je N96 stvarno neopravdano dosta skuplja od N82
Jedina prednost koju ja vidim je veći ekran, ali opet, baterija na toj N96 je po meni presmješna za takav mob s takvom potrošnjom energije... N82
![]()
Ima dosta veći ekran (2.4 vs 2.8 inča), akcelerometer, 16gb interne memorije (+ možeš ubaciti karticu do 8gb), n82 ima bolji procesor, n96- malo noviji os (Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2 vsSymbian OS 9.2, S60 rel 3.1), bolju kameru videopoziva, ali mislim da n96 nema sutofokus (za razliku od n82), prijemnik (ljudi vani imaju flat pa im nije problem gledati TV preko moba- iako to ždere bateriju), i, kao što si rekla, slabija baterija.
Ali n96 je slide, čime dobiva na cijeni i noviji je.
Pogledaj usporedbu.
, u isto vrijeme smo postali.
Moj bi izbor, također bio n82.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@georgy - samo nekoliko ispravaka... I N82 ima akcelerometer, a isto tako i N96 ima autofokusDakle, jedina stvarna prednost je veći ekran i tih 16 GB, kojih opet mislim da je previše za jedan mobitel... Ali opet, možda nekom treba...
A, da- sad vidim na gsm areni (bilo bi mi malo čudno da nema autofokus)- promaklo mi to.
A za akcelerometer nisam znao, iako to nije baš nešto previše korisno.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Apropos N96
Šta je najluđe, toliko je bilo pritužbi i negodovanja zbog loše baretije na N95, cijeli internet je bio okrenut naopako, uzbune su se dizale, skoro revolucije i ratovi, a oni i na nasljedniku stave istu bateriju, ili barem istog kapacitetea, a još naguraju unutra tehničkih novotarija. Kao da istražuju koliko se pizdarija može nagurati u mob sa što slabijom baterijom. Ipak, mislim da oni istražuju koliko imbecilni kupci mogu bit (konzumentski proleterijat), kad i pored svega toga opet kupuju takve poluproizvode, kao sljedbenici neke religiozne sekte![]()
neshvatljiva je ta politika Nokije.staviti tako smijesnu bateriju u mobitel prepun zadnjih tehnoloskih novotarija je stvarno cudno.
a sto je najgore,prodavat ce se kao i sve prethodne Nokije visoke klase.
ovo je slicno onome kod automobila;"dobar je samo ako je Švabo"!
Jača baterije čeka nasljednika, a to da Nokia zna ubaciti baterije slabijeg kapaciteta od očekivanog je istina. Vjerojatno računaju na to da je taj kapacitet dostatan prosječnom korisniku za dnevno korištenje te da ga stavi na nočno punjenje, a ne da mu drugi dan u podne otkaže baterija poslušnost.
Kaj treba internet za TV?Pa sto nebi bilo bolje da su ugradili DVB-T prijamnik...
cek malo koja razlika izmedu DVB-H i DVB-T?
N96 je ipak nesto novo i za tim budu se svi okretali kad ga ugledaju..
meni je n96 lijepša,jest da je glomazna ali nije ni n82 baš mala,tehničke karakteristike su im skoro iste,ali za mene je n96 bolja
Meni je N82 jednostavno bolja.
Bookmarks