evo išo bi na tele 2 pretplatu i neznam koja bi od ova dva moba..
ku990 ima bolju kameru , ali tromiji soft.
a kf700 je noviji..3mpx kamera...metalni kotačič.. fizička tipkovnica...
kaj vi mislite?
evo išo bi na tele 2 pretplatu i neznam koja bi od ova dva moba..
ku990 ima bolju kameru , ali tromiji soft.
a kf700 je noviji..3mpx kamera...metalni kotačič.. fizička tipkovnica...
kaj vi mislite?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
najboilje je otici u Tele2,uzeti oba u ruke i isprobati.
KF700 dajem malu prednost jer je ipak kao sto kazes noviji i ima klasicnu tipkovnicu.
KU990 ima bolji foptoaparat i video,ali je dosta sporiji za koristenje i manje praktican za pisanje SMS-ova.
Ja bi uzeo LG KU990 Viewty definitivno zbog toga što su sve tajne već otkrivene i lako se nađu sve zavrzlame softvera.
A drugo bi mi bilo definitivno zbog videa (VGA 30fps, QVGA up to 120fps) što daje nešto što ni jedan mobitel ne može dati. A KF700 mizernih (QVGA 15fps).
I definitivno mi je ljepši candy bar sistem od slide na ovima tipovima mobitela.
EDIT: ako čitaš malo okolo što pišu kažu da KF700 užasno loš ima prijem signala. E sada to je malo teže utvrditi samo iz gledanja u radnji!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nokia n95 i 8 gb imaju 30fps pri vga rezoluciji. a i ovaj novi N82.
Od sad sam i ja aktivan u Cafe-u. Samo provjeravam da li funkcionira.
Ako nusta, ku990 ima dobru kameru, stabilizator slike, i vec poznata kvaliteta videa. Pisanje poruka nije tesko jer ima 4 nacina pisanja poruke. Jeste trom ali nije bas toliko. u glavnom, jedan od boljih dumb telefona.
video je jos uvijek najbolji kod KU 990 i ako je to kriterij,svakako ga treba razmotriti.
Bookmarks