EDIT by whiteboy: Tema s fotkama: "Fotke vaših "radnih" kompjuterskih stolova"
Komentare molim ovdje, da tamo ne zagušimo temu.
zenski dio foruma mora pozirat uz "radne" stolove...![]()
EDIT by whiteboy: Tema s fotkama: "Fotke vaših "radnih" kompjuterskih stolova"
Komentare molim ovdje, da tamo ne zagušimo temu.
zenski dio foruma mora pozirat uz "radne" stolove...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 25-01-2006 u 14:02
@TheRoyalFlash Zakon uhvatio si i moj post na monitoruDokaz da si slikao maloprije
Btw. super lampa kraj monitora
![]()
Seriously?
wb mislim da bi trebao dozvolit komentiranje u ovom topicu.
vandal to je onaj jeftini set zvucnika za kucno kino? ili?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
istina....planirao sam ih uzeti za prvu ruku ali me jos sluze i za sad ih nebi mjenjao...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
..svidaju mi se Krompirkovi zvučnici (logitech ili)![]()
@gog, imamo isti monitor
@wb
cipele na stolu
higijena je jedan od bitnih čimbenika u tvojoj profesiji,zar ne?!![]()
Ma ima tamo dovoljno alkohola za dezinfekciju svega što živi... a i oni antibiotici na stolu pomažu...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma daj WB stavi sliku koja nije stara 2 godine kao i tvoj komp![]()
heheh, budem, budem...Izvorno postao damgol
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja bi stavio ali se dvoumim nije mi baš uredan stol a neda mi se spremat
Ja sam stavi sliku od prije 2 godine, namam fotić![]()
pa reci frende bum ti posudilIzvorno postao gog
ove stare slike uopće nisu fora pa ljude zanima kakav ti je sad stol a ne
kakav je bio prije par godina!
@damgol, znam da si več negdje bio piso ali nekužim kako možeš spavat točno glavom pored kučišta?
mislim ja u svojem kompu imam 2 kulera zalman, i napajanje sve sam eliminiro i kučište je dampirano sa materijalom za prigušenje iznutra pa opet imam neku frustraciju kad čujem da disk počne radit![]()
Izvorno postao sodom
da to i mene nekad živcira ali po noći mi rijetko kad radi komp osim ak nekaj
skidam,onda jednostavno stavim jastuk na kućište i buka nestane![]()
Pa neki ljudi i gase komp kad idu spavati navečer...Izvorno postao sodom
![]()
Mene ne smeta, bez njega više nemrem zaspati![]()
ajd da je nekom posaljem pa da on napravi upload... nek se javi na p.m. ..
Lineage 2 user
ajmo ocjenjivat stolove, u vise kategorija npr. urednost, originalnost, opci dojam...
ja bi dobio za urednost -1
a wb -5![]()
WB je okružen alkoholom i ima neke male cigare na stolu. Čovijek pokazuje da živi zdravo. Valjda se tako lječi kada je bolestan pošto je sve puno ljekova i toalet papira
![]()
a da nisu to petarde možda mu je od nove godine i alkohol i petarde
Upravo sam šišn'o snimku "svog" stola.Podstanar sam u maloj sobi tako da stol nije moj i diskvalificiran je iz natječaja ljepote,sve ostalo je![]()
A ona alu-cijev od nape u kućištu je moj "patent" zvan DAi (Direct Air inlet) napravljen prije nego je Intel predstavio BTX standard sa cijevi kojom se zrak izvana dovodi direktno na procesor.Naravno i zračni filteri su na ventilatorima da manje prašine ulazi.
@WB onako među nama govoreći tvoj stol je jedini za kojim bi se mogao snaći. ali ipak imam primjedbu. Zbog čega stoje one dvije prazne flaše pive na stolu. Trebale bi bit pune ili bar poluprazne. Ako su prazne treba ih zamijeniti. I koliko vidim na iza "monitora" viri voda. A gdje je vino?
![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ja stavio sliku svojeg stoleka, to je jedan od dva, u mojem skromnom podrumceku koji si sredjujem za sebe![]()
Bookmarks