Evo, nakon što sam ovdje dobio savjet i kupio si trek 820- koji mi je super.
Nakon dosta padova i uspona, težih i lakših
Prezadovoljan sam vožnjom na biciklu, zaljubio sam se u biciklizam (koliko god to smiješno nekome zvučalo)- onaj, gradski + malo Maksimira.
Pa, sad se skoro svaki tjedan idem voziti po Maksimiru (sad na praznicima i puno češće) i mislio sam da ima još takvih ljudi koji se vole voziti.
A meni je ugodnije voziti se u društvu.
Pa sam si mislio da se možda dogovorimo kome se da voziti (a vidio sam da ima dosta "biciklisata", u onoj temi gore) da se skupi nas.....kolko god nas se skupi, i odemo u Maksimir (to sam naveo kao primjer, jer je meni relativno blizu- za razliku od Jaruna) ili negdje.
Još malo vidimo s kime pričamo na forumu i malo se vozimo i tako- ovo bi smatrao kao varijacija na temu okupljanje forumaša.
Znam da praznici traju još samo jedan tjedan, ali nadam se da se možemo dogovoriti (znam da je onima koji rade malo teže naći termin za vožnju- ali, tko stigne neka se javi).
Pa (stalno pišem "pa"), ajde- javite se biciklisti- da možda nešto dogovorimo do kraja ovog tjedna.
Nadam se da se nećemo dogovarati predugo, kao što se dogovara u temi okupljanje forumaša
I mislim da ova tema zaslužuje svoje mjesto kao zasebna tema- baš i ne spada u okupljanje forumaša (ono se odnosi na nalaženje u kafiću ili negdje tako).
To je moje mišljenje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks