Mene takodjer zanima Sony pa ako netko ima iskustva sa doticnim modelom molio bih ga da napise nesto o njemu. Ili opcenito o Sony modelima za 300-400 kn. hvala
evo molio bih malu pomoč,nakon što mi otkazo poslušnost moj kinez (baterija sad traje niti 2 i pol sata i vec mi je dosta svaki dan ga punit a da ne govorim da mi vise neprepoznaje ga kao usb flash drive vec ga na kompu samo pocne punit,a star niti manje niti vise od 6 mjeseci)
dvoumim se između ova dva
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=7000121
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=7000102
obojca su mi ok i najvažnije to što obojca imaju dobre baterije a ne da moram punit svaki dan i da niti ne stignem poslušat niti cijeli album a da se on nezagasi (govorim o kinezu)
pa me zanima koji je od njih bolji,kakve slušalice dolaze sa sony-em a kakve sa zen-om.Pa bi molio vasa strucna misljena a pogotovo ako netko ima tog sony-a on me malo vise zanima ili ako ima netko dobru preporuku do 300kn
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Mene takodjer zanima Sony pa ako netko ima iskustva sa doticnim modelom molio bih ga da napise nesto o njemu. Ili opcenito o Sony modelima za 300-400 kn. hvala
evo da ti ja odmah pomognem-nakon dugog cekanja da mi netko ovdje odgovori i nakon pola sata u vemil-u razmisljanja koje je ljepši uzeo ipak sony-a, i nezalim sekundu sto sam ga uzeo,zen mi se nije nesto dopo,zvuk je ok (mislim sa tim slušalicima više nego ok,btw-sluške su normalne,nema onih in ear),baterija tocno 12sati izdrzi,cijela kvalitea je solidna (visoko polirana plastika) za taj novac se ispalti,no to je moje misljenje nakon evo 3 dana korištenja i da ekran radi svoje za što je namjenjen i rjesili prebacivanje mp3 samo plug and play
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Hvala na pomoci, i meni se cini da cu ga uzet, kakav je bass i jacina zvuka na slusalicama koje dolaze sa njim?
kao što sam reko slušalice su ajmo 3/5 za mene ok,bass ok nije nešto posebno,dosta su glasne,vrijedi 400kn,a znaš kako se kaže koliko para toliko muzike,uzmeš sony in ear za 150kn i rješiš stvar
Zna li ko hack za podić volume na Sony NW-DB103? meni je 30 malo a čua san da sonyjevi playeri imaju volume limiter koji se može isključit.
Bookmarks