Sinoc mi je ukraden zlatni golf IV Sdi 2003 god. Kradja se dogodila na rudesu. Ima tko kakav savjet?
Sinoc mi je ukraden zlatni golf IV Sdi 2003 god. Kradja se dogodila na rudesu. Ima tko kakav savjet?
Iskreno mi je zao. Mozes ti ic u potragu,a mozes i policiju zvat. Treceg izbora nemas...
Na policiju si vjerojatno vec bija... Nista, nabaci ode par slika, par slika na forum.hr, posjeti par onih nedjeljnjih auto trznica...i moli Boga...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Na policiji sam bio ali mi ne uljevaju neko povjerenje. Kazu da ili je vec u djelovima ili ce isplivat na nekom parkingu. Pun grad policije a meni ukradu auto u pola zg-a.
Znači, ipak je istinita teorija o masovnim krađama golfova. Bojim se da tu neće biti sretnog završetka. Eventualno će te nazvati, ako znaju od koga su ukrali i tražiti da ga "otkupiš" natrag. U svakom slučaju, bed totalni.
Znam nekoliko slucajeva s krađom auta. To kradu uhodani maheri. Maznu auto koje za sat-dva zavrsi u kojoj radionici,i za par sati ga vise nema na licu zemlje,tj,raskopaju ga i prodaju dijelove ili ih ugraduju u druga auta. Anyway,zelim ti puno sreće da ti vrate auto...![]()
a jesi li ti bio svjestan tog rizika? dosta ljudi u krugu moje obitelji i prijatelja ima golfa, od dvice do petice. ali svi imaju bar neku zastitu, obavezan je lock volana a pozeljan svakako i lock mjenjaca...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovakvu igrackicu se isplati stavit u auto...
Ako na vrijeme primjetis da su ti ukrali auto,moze bit od velike koristi. Nece lopovi prvo trazit lokator,pa ukrast auto,vec ce ga prvo ukrast,pa trazit lokator,a ako ga dobro sakrijes,imas vremena doc do auta... Oni na kraju mkrajeva,ni nemaju pojma ima li auto lokator,tako da mogu na njega slucajno naletit...
Zao mi je, znam kakav je osjecaj i meni su ukrali jednom davno, i to nebi vjerovali staru VW bubu, nikad pronadjena , no nije bio ni neki veliki trosak,zapravo usluga.
Ono sto ti mozes napraviti je osim prijave policiji, objaviti podatke automobila na raznim forumima, slike auta itd...
To je jednio sto mozes kvalitetno napraviti.
pricate gluposti.naravno da je rizik kupiti Golfa,odnosno kad ga kupujes obavezno uplati i kasko.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Taj tvoj golf je nažalost već u bosni ili crnoj gori![]()
Bookmarks