Rujanski broj Mobila vec je neko vrijeme na kioscima, zbog guzve nisam stigao procitati cijeli broj ali sam procitao sve naslove i podnaslove... i ima ih jako puno![]()
da cujem kakvi su komentari na novi posljeljetniMobil
Rujanski broj Mobila vec je neko vrijeme na kioscima, zbog guzve nisam stigao procitati cijeli broj ali sam procitao sve naslove i podnaslove... i ima ih jako puno![]()
da cujem kakvi su komentari na novi posljeljetniMobil
jos jedno odlicno izdanje.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
slazem se sa Killom, mobil citam vec dosta duuugo i vidi se znatan naprednak (na bolje naravno)!
moram ga nabaviti
Čovječe još nisi?? Pa Žanamari ti je na naslovnici! Tvoj HR idol!Izvorno postao coma_zgb
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
necu citati mobil iz protesta sve dok na naslovnici nebudu sasa tin i kedjoIzvorno postao whiteboy
...jel i ti...a jesi...čovik...Izvorno postao coma_zgb
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...kupljen i skoro pročitan...još koja stranica i gotovo...e kad bi to bila lektira,volio bi ići na hrvatski...
...inače,veoma zanimljiv broj,kao i svaki drugi do sada......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dobar broj, samo čekajte da vam Sljaka izdiktira gramatičke pogreške jer sam ih i ja vidio nekoliko, ali nema veze.![]()
...a i vrijeme vam je da promjenite urednika ovaj je već predugo na toj funkciji a nema ga na forumu...![]()
da dobar broj kao i svaki i posebno mi se sviđa kaj bude(nadam se)
sad stalno izlazio kak je i najavljeno svakog 1 u mjesecu.....
Tako je već zadnjih par brojeva...
Za sada nemam vremena, ali izvještaj o greškama slijedi....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
gog onda ovi kiosci gdje ja kupujem opako kasne....
Ne bih znao... dan, dva je bilo max kašnjenja u zadnjih cca 4 broja...
a tek sam istina u zadnjem broju prvi put vidio najavu da će izlazit
svakog prvog u mjesecu,pa možda nisam ni gledao prema izlogu
kioska jer sam naviknut da izlazi sredinom mjeseca....
I to smo riješili![]()
Ja sam u ČK kupio točno 1.9.
Bookmarks