Meni je prvo jako čudno što je poruka na engleskom. Daj ti zovi SZK i provjeri za tu poruku.
Bio sam kupio tele karticu sebi i curi u onom razdoblju kad je bila automatski aktivirana ona tarifa za 0 kuna unutar teleta i 0,49 prema svim ostalima(bez ikakvih nadoknada ni icega nego je automatski aktivirana=....cini mi se da se zvala osnovna knock out promo tarifa ili tako nesto...i uredno bi svaki mjesec nadoplatio 50 kn i razgovarao besplatno (uz uspostavu poziva naravno)
i jucer dobijem poruku na engleskom : Basic Knock Out is activated. Refill with voucher of 50 or 100 kn and talk for 0,49kn/min to all networks. Your Tele 2
nakon sat-dva dobijem ovoZao nam je, ali zeljena tarifa nije dostupna. Tvoj Tele2
i sad mi je aktivna Knockout tarifa
ugl moje pitanje glasi sto nije u onoj reklami pisalo da mi koji kupimo tu neku promotivnu karticu (kad je bila akcija) da bi mogli imati tu promotivnu tarifu dokle god kesamo 50kn mjesecno?
Meni je prvo jako čudno što je poruka na engleskom. Daj ti zovi SZK i provjeri za tu poruku.
a to ti je taaako...
i meni je bila aktivna ta knockout promo tarifa (besplatno unutar tele2), ali kao i svaka promo stvar - završila je
Od sada te ta pogodnost (besplatno unutar tele2) košta 50 kn mjesečno
@Red Dwarf i God's Servant
Ako hoces pricati unutar odredjenih 095 brojeva (svih koji su u Dorina obitelji) besplatno onda je ovo rjesenje za tebe.
Dorina obitelj (izmedju svih tih brojeva je telefoniranje besplatno uz uspostavu poziva od 0,25kn)
Moras naci Dorina cokolade u nekom supermarketu i zamjeniti bon sa SIM karticom i aktivirat ce ti se broj u tzv. tarifi "Dorina obitelj"
detalji: http://www.tele2.hr/dorina_promo.html
Samo pazi moras uzeti novi broj i na jednu osobu se mogu uzeti samo tri kartice/broja (traze te osobnu).
A sto je najbolje ovo nije promocija vec trajna tarifa
e pa tako sam mislio i ja da je ovo trajna tarifa...
a jesu nas debelo zaje*ali...sad tu istu stvar koju sam imao besplatno naplacuju 50kn mjesecno...
Zadnji uredio Red Dwarf : 27-11-2008 u 13:42
Svi novi Tele2 prepaid korisnici koji u razdoblju od 20. 06. do 31.08.2008. aktiviraju Knock Out start paket, imat će sljedeća 3 mjeseca promotivnu cijenu za razgovore unutar mreže 0 kn/min uz uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu!
Ponuda je različita s obzirom na skupine:
NOVI PREPAID KORISNICI: Trebaju nadoplatiti bonom minimalne vrijednosti od 50 kn da bi aktivirali tu cijenu
Zato sam ti i napisao za "Dorina obitelj" jer to nije promocija vec trajna akcija (ako ti bas treba pozivi prema odredjenim 095 brojevima za 0kn, uz uspostavu od 0,25kn) a kao dokaz:
11. Koliko dugo je Dorina tarifa aktivna?
Tarifa je aktivna zauvijek, odnosno do trenutka kad se korisnik ne prebaci na neku drugu Tele2 tarifu.
To mozes naci na stranici :
http://www.tele2.hr/dorina_obitelj_p...govori.html#11
Svi Tele2 prepaid korisnici mogu aktivirati razgovore za 0 kn/min unutar Tele2 mreže ukoliko svoj račun nadoplate s bonom od 100 kn.
Uspostava poziva iznosi 0,25 kn po pozivu. Prepaid korisnici NE MOGU provjeriti broj iskorištenih minuta.
od 01.12
Zadnji uredio frish : 28-11-2008 u 22:32
Hvala na inforamaciji, baš sam krenuo po bon, al pričekat će još 3 dana![]()
isprika svima koje sam uvrijedio sa ovim info ,stižu mi poruke na pvt,kako nije korektno pisati o nečem što će biti za dan ili dva.
misle li dotična gospoda da sam oštetio nekoga.
Može li mi netko objasniti u čemu je problem ako je posjedon objavio informaciju dva dana prije? Jer ja fakat ne kužim u čemu je problem![]()
Možda zato jer je to politika tvrke i poslovna tajna kako konkurencija ne bi reagirala na vrijeme sa "protuudarnom" akcijom. Takve se informacije ne iznose u javnost preko tajnice ili čistačice koja je načula nešto u firmi. Kada bude službeno saznat ćeš kao i svi ostali.
yup...i ja sma dobio reply da je to trajalo samo 3 mjeseca...ah...steta...
Samo malo!Kada Inovator objavi da će biti besplatnih poruka na Tele 2 od 1.12. onda to nije problem a kada objavi Posjedon onda je!Nisam vidio original post od Posjedona ali ne vidim razlog zašto nebi rekao koja će akcija doći par dana ranije.Ako se ne varam on i radi u Tele.A mislim da nije ni tajnica ni čistaćica2.
![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Ja sam iznio svoje mišljenje razloga zašto se takve informacije ne iznose prije vremena, a ne opravdavao nečiji postupak. Posjedon očigledno radi u Tele2 ili mu netko blizak tamo radi, a za Inovatora sumnjam te ne bih znao od kud njemu informacije. Činjenica je da u 99% slučajeva oko novosti u Tele2 prvi ih iznese posjedon.
I molio bih da se vratite na temu i raspravu oko tko iznosi informacije prije, završite.
Bookmarks