...a di točno...možda onda i ja navratim...
S obzirom da je ljeto prijedlog je da jedan vikend provedemo negdje na Mrežnici. Program je već svima poznat![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...a di točno...možda onda i ja navratim...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na izvoru
daj reci sve detalje,di i kad...trebali bi pricekati andreu da se vrati
Ovo je samo ideja. Konkretno mjesto i vrijeme možemo dogovoriti. Ovisi o tome koliko bi ljudi bilo zainteresirano i koliko zainteresirani poznaju Mrežnicu. Uglavnom negdje uzvodno od Duge Rese.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...uuuu,jebate,pa to je kod Karlovca...moram vidjet za prevoz,kolko košta,kad ga imam...još javim...
ja bio ovo ljeto već na mrežnici (može i slika šljaka? pa ti pogodi di je to, ja ne znam točno...). Bili mi kod frenda na roštiljadi, mrak je bilo....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nisam ja ovdje moderatorpa može slika
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ima moj frend tamo neku drvnaru isto
da, jako je lijepo na Mreznici...odabrali ste pravo mjesto!
@Whiteboy A slika?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e, vidiš, ovo je već ideja.... za razliku od zagrebačkih birtija, bacit jednu roštiljadu na mrežnici.... al čekaj kraj osmog il početak devetog mjeseca da se ekipa vrati s mora (wb, gog, .... ne znam kakvo im je stanje točno, sad svi zuje kak i kam stignu)
normalno da ce mo cekati da se svi vrate
ja bi rado, ali nažalost neću moći jer imam gužvu s ispitima, a i kakva je to mrežnica bez roštilja, a kakav je to roštilj bez pive... tako da ostaje i pitanje prijevoza![]()
@gog u današnje vrijeme ti brineš o prijevozu ili te brine 0,00 promila![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...pa pretvorimo to u vojnu vježbu od 14 dana i taman kao novi doma...Poslao: gog
ja bi rado, ali nažalost neću moći jer imam gužvu s ispitima, a i kakva je to mrežnica bez roštilja, a kakav je to roštilj bez pive... tako da ostaje i pitanje prijevoza![]()
![]()
idemo vlakom, tam ne moramo imat 0,00![]()
![]()
![]()
...al' moraš imat' kartu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mea culpa svima na mojoj bahatosti, naviknuo sam se ići s autom pa ponekad jednostavno zaboravim na javni prijevoz...
A posljednji dio puta lako riješimo.Poslao: zappan
idemo vlakom, tam ne moramo imat 0,00![]()
![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...znači,sastanak bi počeo negdje prijepodne...ili navečer...
Prvo da se vrati ostatak ekipe sa Jadrana i inih dokonih mjestapa ćemo onda dogovorit detalje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@šljaka, ja bez pribora za ribičiju ne dolazim!![]()
...da bum i ja ponj'o dinamit...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks