?!?
Iskreno, sumnjam da ovo uopce radi...
Ali isprobat cu na frendovom autu.![]()
Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite slijedeće:
1. nekoga ko je u kući sa vašeg mobitela zovnite na njen-njegov mobitel.
2. Vaš mobitel držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta.
3. Osoba u vašoj kući treba da drži u ruci ključ vašeg auta blizu mobitela i da pritisne dugmić za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti. Razdaljina uopce nije bitna, važno je samo da na mobitel pozovete osobu kod koje je rezervni daljinski ključ za otvaranje vašeg auta.
Ima li jos takvih trikova ali samo za SE?
Fora je stara ako vec ima moze LOCK.
Zadnji uredio fpopic : 13-07-2008 u 18:32
?!?
Iskreno, sumnjam da ovo uopce radi...
Ali isprobat cu na frendovom autu.![]()
Izvinite ali meni je ovo smesno i ne verujem da radi...(dok ne vidim nekakav dokaz)
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
To sam več vidio pred 100 godina.
Ali ne vjerujem baš da to sam tak radi.
Ne vjerujem da mobitel može prenjeti takvu vrstu signala.
A pogotovo sad, kod novijih auta.
Ali, nikad ne znaš
Kakvih još trikova ima, ajd reci neki ako je koristan?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovo je poluistinito ili možda potpuno neistinito.
Prva plovica je da ja imam jedan auto bez centralne brave a drugi koji ima centralnu preko IR i u tim slučajevima ovo definitivno otpada.
Za drugu polovicu nisam siguran jer se radi o specifičnom frekvencijskom spektru koji bi se kroz zvučnik i mikrofon a i kodiranje GSM mreže previše deformirao da bi bio uotrebljiv.
Ako ovo doista funkcionira zar nije jednostavnije imati u mobitelu snimku te frekvencije i samo prema potrebi puštaš.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@Denis,
Mislim da ovo uopce nema veze sa zvukom. Da ima, mogao bi kod sebe imati 100 raznih "zvukova" i bez problema otkljucavati aute na parkingu.
Mislim da je tu mozda neka fora sa reagiranjem sustava za centralno u autu na pojacan signal/zracenje mobitela dok prima/salje poziv. Eventualno to mi ima neke logike.
Čuo sam za tu foru, no nikad ju nisam uspio isprobat... Trebalo bi jednom, brijem da bi radilo...
Ma dajte ljudi, ovo bi jedino moglo funkcionirati ako se kod između ključa i brave prenosi ultrazvukom. Sve drugo ako pretpostavimo da se ne radi o čujnim frekvencijama otpada.Bilo koji VF spektar zvukova nije moguće prenijeti zvučnikom (da je nebi nitko radio titrajne krugove), a o infracrvenom prijenosu da i ne pričam.
Ako pretpostavimo da se kod prenosi ultrazvukom, eventualno snimanje koda u mobitel ne bi funkcioniralo jer se kod mijenja.
Znači mogućnost da to funkcionira teoretski postoji, ali sumnjam da se ultrazvuk koristi za prijenos koda između ključa i brave.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ja znam kako mobitelom otklucati auto, i to 100% uspjeva svaki put!
1. stanes blizu auta,
2. uzmes mob i nazoves nekog, mamu tatu prijatelja brata..
3. velis mu, da donese kljuc.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Najsigurniji način, samo za smartphonove i one mobitele većih dimenzija.
Staneš blizu, možeš se i malo udaljiti, od auta i primiš mobitel desnom rukom (može i lijevom) i baciš mobitel u prozor. Auto je otključan!
Prednost- ne trošite novce na mobitelu za zvanje nekoga da vam donese ključ ili ga stisne preko mobitela.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A teniska loptica?
Otvara bolje od Donata Mg![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da, ali za one sa vakuumskim centralnim
Mislim da je najbolji ipak onaj univerzalni ključ -ključ za otvaranje konzervi, samo je problem samirati posljedice takvog otvaranja ali ovo je sada već OFF.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ups ja imam vakuumsko centralno![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks