Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question MDA Vario 2 - problem

Pozdrav svim forumašima !
    Pratim ovaj forum već neko vrijeme iako sam se tek sada registrirao jer mi treba vaša stručna pomoć ...
    Još prošle godine za rođendan sam na poklon dobio T-mobile MDA Vario 2 (ili TyTN kako ga negdje zovu) i sve je radilo super do prije par tjedana kad je počeo prekidati u pozivima. Prvo sam pomislio da je problem u kartici pa sam probao i sa drugom karticom od prijatelja i isto se događa. Da bi stvar bila još gora prije nekoliko dana je potpuno izgubio mrežu i sad više ne mogu primati ni poruke ni pozive pa sam morao karticu prebaziti u drugi mobitel.
    Pokušao sam ga resetirati prema uputama, izvaditi bateriju na duže vrijeme ali nista nije pomoglo. Nazvao sam ovlašteni servis i kažu da je vjerovatno problem u softveru i da bi ga trebalo flešati ali kako ja nemam original račun niti jamstveni list nemogu ostvariti pravo na jamstvo pa bi to morao platiti. Sa troškovima slanja to bi me koštalo preko 500 kn !!!
    Što vi mislite ? Dali bi to stvarno mogao biti problem i dali se to isplati raditi ?
    Svakako sam si planirao uskoro uzimati novi jer sad mogu preći na pretplatu i uzeti neki jači mobitel. KOliko bi vrijedio ovaj stari u ovakvom stanju kada bi ga stavio u oglase ?

Thanks !
    Zadnji uredio Derentius : 29-06-2008 u 23:34

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nažalost nije ti to problem u software-u. To je problem u GSM modulu i nemoj davati toliki novac za flash. Nije problem i da sam probaš samo trebaš naći pravi ROM. Tvoj uređaj je HERMES i samo za taj stavljaj ROM.
    Evo ti jedan link za WM6 pa probaj. Samo ga spojiš na sync i pokreneš exe i pratiš...

http://www.rapidshare.com/files/1255...28.06.2008.rar

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. MDA vario na PC
    By Levi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-05-2008, 17:49
  2. Prolem s klokanjem procesora
    By pbreaker in forum Stolna računala
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 14-03-2008, 13:05
  3. MDA vario