Daju stariji model koji je dosta lošiji od nove 900 verzije
jeste vidjeli?
zgodna igracka
dodjes u vip i umjesto da kupis USB stick i pretplatu za datu za istu lovu (1500 kn) dobis i mali laptop, zakon za ljeto
Daju stariji model koji je dosta lošiji od nove 900 verzije
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Se isplati to kupiti? Gledam ja, "modem" (router) koji dobiš sa tim Eee PC-om košta 1591 (slobodna prodaja) koliko i laptop, a na ugovor 0,91 KN.
Evo, baš bi mi na moru trebao net, pa si to možda i mislim uzeti, a i doma mogu bit dva kompa istovremeno onda na netu (stara se vratila sa najjeftinijim routerom koji ne podržava više od jednog kompa.)
I laptop mi se sviđa, jedino malo malo memorije, ali prezivjet cu.
Dakle; dali se to isplati uzeti, i (pretpostavljam) da taj router može ici i u druge laptope i da se sa njim dobiju svi potrebni driveri.
Hvala.
...nadam se da ste pročitali uvjete, pogotovo ovaj:
7. Svi privatni korisnici promotivnu ponudu mogu iskoristiti isključivo uz uvjet potpisivanja trajnog naloga jedne od kartičarskih kuća (American Express, Diners, Mastercard ili Visa).
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jesam, pročitao sam ga. A nije mi to baš jasno, kak to oni misle trajni nalog?
samo znam da doma na 2 godine platim 480 KN a tu cu za isto 1 GB i isto na 2 godine platit 4800 KN
Tako neznam dali mi se to isplati, ili kupit taj lap u slobodnoj prodaji, ili cekat Eee PC 900 ili 901 model.
trajni nalog, da ti skida sa raluna automatski, da ne plačaš uplatnicu svaki mjesec.
kako doma plačaš net 2 godine 480 kn - koja je to veza za 20 kn mjesečno?
uostalom mobilni net je luksuz (ili nužnost tko baš mora), nitko ne kaže da si ga svi moraju moći priuštiti...
Zadnji uredio jsp_m : 04-07-2008 u 01:04
@.:Kristijan:.: Samo da te ispravim... Ako si na T-Comu onda ti je brzina 2 Mbit/s, a promet 1 GB. To je Start pakt... A to te kosta 100 kn mjesecno (tocnije 99 kn). Dakle placas podatkovni paket 20 kn, i 79 kn za ADSL vezu/brzinu. (vise informacija ovdje)
Po tom proracunu u dvije godine znaci najmanje 2376 kn.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Aha, ma, uzet cu taj ASUS u Vipu, jer mi paš je ove godine nestala otplata 1000 KN/mjesec, tako da
Samo, jel se isplati uzeti taj 4G Surf ili ima vip i neki drugi (ja bi 4G obicni, i to onaj sa 5200 mah baterijom)
EDIT: sad malo gledo pakete i to sve.
Gledao koliko sam potrošio ukupno za 7 mjesec: 0.99 GB, što znaci da cu platiti najmanje dodatno 20 kn (ako ne potrošim i više od 2 gb). Onda mi se više isplati 10 GB za 138 KN, zar ne? Mislim, tek je 6-i ja vec 1 gb potrošio, a pazim na promet. Kad to izracunam, oko 4 GB na mjesec, a paket je 1 GB.
NE ulazite u off, ovo sam ja samo tako napisao (ovaj edit)!
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 06-07-2008 u 01:38
Po meni ne isplati se uzimati Asus Eee jer sad izlazi jeftiniji, ali bolji Acer One (bolji od Asus Eee 901) čija će cijena biti oko 230 funta, a u osmom mjesecu i dell lansira svoj model E sa cijenom oko $290. (u Hrvatskoj, znajući Dell uvoznike, 4000 kuna)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
e, a da znaš što će sve biti za deset godina, smijao bi se ovome danas .. i po kojim cijenama.. samo malo pričekaj - i stavi lovu na oročenje i dođe te praktički besplatno
(najbolji su mi likovi koji uvijek čekaju novo, jeftinije, brže; jeb*te pa živite sada a ne na jesen, druge godine i sl)
Slažem se, ali nekad treba ipak malo pričekati, jer kad bude konkurencije i više modela bit će i povoljnije cijene. A zasad je to jedini model i preskup je za te karakteristike. 4 gb harda? Pa dajte danas prosječan mob ima 2 gb... Mogu oni to puno bolje za tu lovu...
Ovo nije mjesto za tu raspravu, no ne, za taj novac neces dobiti nista bolje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
glupo mi je stalno pametariti, ali ne kužite da više nije uvijek bolje
npr 80GB novog diska novog ee modela nije nikako bolje od 4GB flash diska, što se vidi po performansama. A kapacitet je ovdje sporedan, ovo nije sprava koju ćete pretvoriti u svoj ipone, to je ad hoc igračka za surfanje na kenjari (i na kraju krajeva prima mem kartice)
Bookmarks