Zanimaju me cijene u simpa paketu ili vip paketu za uređaje W880 i W910 i zanima me dali su ti uređaji CID 52 ili CID 53 jer nezelim da mi prodaju CID 53
Zanimaju me cijene u simpa paketu ili vip paketu za uređaje W880 i W910 i zanima me dali su ti uređaji CID 52 ili CID 53 jer nezelim da mi prodaju CID 53
W595 waiting for se tools
Postoji poseban podforum za usporedbe mobitela, te poseban za diskusije o cijenama.
Zato cu prepraviti naslov ove teme da se odnosi samo na CID-ove, pa molim da se drzite toga.
Za diskusije oko cijene imas gorenavedeni podforum.
Pod broj jedan W910 nije ni CID ovaj ni CID onaj već je to A2 platforma. Znači, što god da si mislio moddati, otključati - ZABORAVI.
W880 su skoro svi CID53 koji se sada prodaju.
Rekao bi da ima jedno 10% šanse da neće biti CID53.
Ovo tvrdim kroz vlastito iskustvo...
![]()
ja se bas i ne bih slozio s tobom jer platforma je jedno(DB2010,2020,A2 itd...) a cid(...36,49,50,51,52,53) je opet nesto drugo,bez obzira na platformu mobitel ima odredeni cid.Ako postoje K850 kojih ima cid52 i cid53 također A2 platforma,ne vidim razloga zašto bi na w910 bilo drugačije.bilo bi lijepo kad bi postojali mobovi bez cid-a![]()
Znači onda bolje da nekupujem nista u trgovinama, jedino mi preko oglasa ostaje.
Hvala
W595 waiting for se tools
cid je customers id čim je veći broj do je jača zaštita,tako sam ja skuzio tako da w910 ima cid 53?
ako ćemo sitničariti, onda je tako...
ipak, poantu sam rekao - A2 platforma je "gora" stvar nego da je CID 100![]()
No dobro, glavno pitanje teme je odgovoreno, pa onda zatvaram.
![]()
Bookmarks