vjerovatno ne?ili da? al briem da ne![]()
ovako nudi mi frend hpm neke neznam 70 il možda 75 77 za se u raznim bojama narandžestoj zelenoj crvenoj plavoj sivoj crnoj za 100kn nove e sad nije baš to najsigurnije.... sad me zanima jel to original il ne
hvala
vjerovatno ne?ili da? al briem da ne![]()
Zašto ne... HPM-70 (one dolaze s većinom današnjih Walkman mobitela) postoje u nekoliko različitih boja (koliko sam ja vidio sive, crne i crvene) a na mjestima se originalne prodaju po 80-100 kn. Istina da su negdje nabili cijenu pa idu i do nekoliko stotina...
Stavi fotku da ih vidimo.
PREDATOR
A vidio sam i na par mjesta tj ducana(servisa i prodaje mobova) tu u zg da za 100-tinjak i nešto sitno prodaju fake...na oko se vidi jer je razlika u kvaliteti plastike.
ove bi trebale bit iz se-a a čuo sam da ima u tele 2 u importaneu za 150 to još ima i garanciju a to mi čini mi se vrijedi više od 50kn
da, te za 150 kuna u importaneu i 100 kuna u chipoteci su fake (original sluske imaju godinu dana garanciju) i ovima se odma sje*u kontakti (tj. zice kod kontakata)
ali, najbolje da das sliku, ili barem tocno kazes koji su model
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam kupio HPM-70 u nekoj maloj trgovinici u Splitu za 100 kn. Znam da su prave jer sam ih detaljno uspoređivao s originalnim koji se dobiju uz mobitel. Znači postoje po nižoj cijeni, samo treba naći.
140 kod sheratona orginal,u dubravi neki sitnk dučanček fake su,istina negdje ima i orginala po jeftinoj cijeni
Zakaj nebi bile oriđiđi ako su u boji,postoje i u plavoj boji...
Zato sto SE uglavnom napravi u 1-2 dizajna/kombinacija boja, pa ako ih ima u toliko boja, automatski se sumnja da su sklepane u Bugarskoj.![]()
ne,štoviše se je odnedavno počeo farbat sve slušulje,tak da kod w910 imaš crvenu,smeđu i sivo/crnu kombinaciju,kod k530 isto,kod w580 roza crna siva,kod w200 također kombinacije,plava crvena blabla...
evo samo da dodam,nasao sam ovu sliku na kojoj su prikazane razlike izmedu originalnih i laznih slusalica HPM-70
http://img100.imageshack.us/img100/7020/hpm70rr9.jpg
lijeve slusalice su lazne a desne originalne
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Prema ovim slikama moje jedne i druge su original.
PREDATOR
a gle,imas puno laznih i neke lazne su cak toliko dobre da razliku niti ne vidis(po izgledu)
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
pojma nemam točno ti reć,ova patkica je kupila(poznanik) i kaže da je sve u najboljem redu ja sam ih viido al ovak i nemrem procijenit
tam kak ti je stanica za tram prema draškovićevoj drito stanica,tu je i taj
Ja sam nasao hpm-70 za 80 kuna ali nisam siguran da li su orginal iako isto izgledaju i zvuce kao kod mog prijatelja koji ih je dobio sa mobitelom![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Ne vjerujem da su original, ali- pogledaj sliku pa češ znat.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks