Jesi siguran da nisi negdje udario dok ti je bio u đepu..
ne vidim baš jasno na slici ali čini mi se kao da je neka crta po sredini ekrana
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
to se točno vidi da je napukao pri donjem desnom uglu! da ga nisi prislonio na nešto?
Nisam,mob je bio na stolu.to je samo prelaz sa bijele na crnu boju ekrana ekran je čitav nije puknut
pa na slici se vide crte, tipične kod napucanja stakla! neznam, možda nije, meni izgleda ko da je
ah, ako nisi, a mob je pod garancijom, pravac servis
evo sad sam dobro pogledao ekran po jakim svjetlom,nema pukotine,nema ogrebotina!Nemam garanciju iobio sam ga na poklon iz njemačke
kak nije, vidi se da je udaren (dole desno kut)
iPhone 5s 16 GB
Na ovoj drugoj slici izgleda da je puko...
A ništa, nazovi Mobis, ili ako znaš nekoga tko se bavi popravljanjem mobitela, pa se raspitaj kolika je cijena... Mislim da bi mogla biti dosta visoka, pošto se radi o novom modelu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav ljudi, evo imam isti problem i mobitel kao sto je naveden gore, ekran puko i sad me zanima jel se da negdje za "male" pare popravit ono do 300 kn
simel i svoje ruke ti je najjeftinije
u simela origigi ekran 200 kn
maknes masku(imas tutoriale na netu- nije komplicirano)
izvadis tipkovnicu(pazi kako skidas i maknes metalni okvir (pritisens sa strane di su one rupice)
zatim vidis di je ekran spojen ištekaš to
uključiš novi i sve vraćaš po redu unazad
evo ti slikoviti link
http://www.themobilesite.co.uk/Nokia...ting_guide.php
eo naso 260 i nesto kuna. i mislim da ce sve bit "uradi sam" jer mi u servisu htjeli uzet prek 400 kn
Samo pazljivo skines cijeli gornji poklopac pomocu kakvog noza i sl... skines gornju tipkovnicu takoder na slican nacin,odsarafis 4 torx 6 vijka,skines metalni okvir,iscupas konektor s ploce koji povezuje LCD i plocu,i obrnutim postupkom sva vratis na mijesto. Pazi samo da sto ne polomis,jer su to manje-vise njezne stvarcice...
ma nema nikakvih vijaka sad sam skinuo ekran i sve 5sam da pare neke ulete pa odo u simel po ekran ili ako neko slucajno ima kakav "viska" neka mi stisne PM
Jbg,rastavljao sam 3110c i 6288 paralelno,pa sam promjesao...Ne oglasavaj se na forumu,a ekran kupi kod Simela ili gdje ti je zgodno. Ja sam imao od 6270 jedan rezervni,i pase u 6288....
http://www.youtube.com/watch?v=4P7VOqf9yvE
Bookmarks