Hahaha.
Počeli su naplaćivati pristup mobilnom portalu Vodafone Live! Kaže da se prijenos podataka ne naplaćuje, ali svako pristupanje će koštati 50 lp. Koji kreteni, samo će depopularizirati ionako slabo koristan portal.
Mislim tko vodi taj Vipnet je totalno u kurcu. Iskomercijalizirat će štogod budu mogli...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bezveze, moglo se nać dosta zanimljivih stvari, ali sad kad će počet naplačivat, vjerujem da skoro nitko ga neće posjećivat![]()
THE POWER OF DREAMS
ma ljudi naplacuje se tek od 16.10.
Meni je pisalo 13., ali dobro. Da, ne naplacuje se bez obavijesti...
znaci svaki put kada budem isao na hompage preko moba uzet ce mi 50 lipa?? lopovi!!!
Upravo to. ALi navodno ce predstaviti nesto revolucionarno novo zbog cega ce nam se isplatiti ici na portal![]()
ali skidanje stvari je besplatno??
Da...skidanje i surfanje. Naplati ti 50 lipa da pristupiš portalu i onda možeš surfat i skidat stvari koliko hoćeš, samo što ono što trebaš platiti (melodiju, igru itd.) to će ti naplatiti kao i dosad.
Jel zna netko što je s ovim? Danas je 16.10.,a nisam primjetio nikakvu promjenu,a niti mi naplaćuju 50 lipa za pristup...
meni sljaka
dobar grah daleko se čuje
Evo i meni je danas proradio... Dosad sam često bio na VFL portalu,ali mislim da ću sada to uvelike smanjiti... U onom smsu što sam dobio o promjeni pisalo je da će biti pristupna naknada 0,5 kn i da će biti besplatno surfanje i PREUZIMANJE SADRŽAJA... Ja sam mislio da se pod tim razumijeva da će se moći recimo besplatno čitati vijesti,ali ne... Oni dakle naplaćuju novi dizajn 50 lipa po spajanju,a ne to besplatno preuzimanje sadržaja što sam ja mislio...
Pazite ovo:
SE K750i kodiran Vip, pritisnem tipku za pristup VFL! a on javlja što: Pristup zabranjen. Odaberitu drugu vezu (link) ili provjerite podešenja.
Budale.
a prije ti je radio?
a kolko love imas na racunu?
dobar grah daleko se čuje
Pa nisam nikada dirao postavke i do sada je uvijek radilo bez greške od prvog dana i to s 10 Kn na računu
Ne budi lijen, prebacio karticu u Siemens C75:
Postovani, zbog radova na sustavu Vip Vodafone Live! portal trenutno nije dostupan. Vas Vip
j..revolucija i šta je to tako strašno novo osim šta za svako spajanje ode 0.50 kn kakvi kreteni tek če sad izgubiti ekipu...
lol tek sada necu vise nikad ici na vfl inace sam isao dosta cesto.
Evo da i ja dam svoj komentar. Ne isplati se ici cesto, ali recimo ja imam naviku onako ponekad navecer otic na portal. Puno lijepse izgleda, i tak malo pregledao portal, ono sto mi se jako svidja je to sto vise ne postoji posebno 3g kategorija, tj da su mnogi kao streaming videa, mp3 dostupni i korisnicima koji nemaju 3g signal a do sada to nije bilo moguce. I naravno kad jednom se spojim duze ostanem jer se ne isplati cesce ici, ali tih pola kune je sitnica u usporedbi sa ostalim operaterima koji naplacuju svaki preneseni kb.
Osim naravno za skidanje sadržaja...
Ako nekog to uopće zanima, pristup Vodafone Live! portalu ponovo je besplatan i to u razdoblju od 01.07. do 31.08. 2008.
Ionako sam već zaboravio čemu služi desna soft tipka na mojoj Moto-ciglici.
A ja sam u 2-3-4 a možda i petom mj. besplatno išao na vl, mob od mog frenda, 3 lipe na računu, samo što užasno šteka i samo hompage valja na štogod drugo odem neće, 2-3 puta je htjeo.
Bookmarks